Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
Én is inkább a NOVA-t mondom mit a MORA-t de egyértelműen túlnagy a rendszer ahoz hogy passzívban elmenjen, nem véletlen írtam hogy kell rá venti... de monnyuk nem 9 mint nekem... hanem monnyuk 3-4 nagyon leszabályzott AC vagy valami hasonlóan csendes jószág. És mivel teljesen passzívra nem lehet azt meg csinálni amit írt... igy nem is írtam hogy menni fog... sőt írtam a ventiket. Stheer régi radija tökéletes passzív cucc volt csak tökéletesen megfizethetetlen
illetve inkább csak drága sztem
Nézegettem a CapeCora-t így képekről és nem tűnik nekem annyira jónak... persze relatíve nagy a felülete a kialakítása miatt és a vizes felülete belül barázdált ( monnyuk azt nem vágom hogy kívül ugyan ezt miért nem tudták megcsinálni
). Én egyáltalán nem tartom egy jó kialakításnak és ráadásul barom pepecs a normális soros összekötése.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest