Aktív témák

• Lucif-R

senior tag

válasz fsb1000 #18100 üzenetére

2es állítás:
    Elmélet igaznak tűnik, de hogy egy passzív tatály jobban adjon le hőt mint egy 3ventis radi :)) olyan nincs... :U

Konklúzióhoz:
    a,)
    Idézet a tartályos méréses diagram feletti részből:
    "Waiter-temps were measured at the radiator outlets using Thermaltake's T-Type CL-W0033 water temperature indicator."
    Magyarul:
    Pincér (:DDD gondolom Víz akart lenni) hőméréséklete a radiátor kimeneténél lett mérve blablalba -val

E mondat alapján arra következtetésre jutottam hogy ilyen teszt volt ez: Aradi vs Bradi és Aradi+passzív vs Aradi+passzív+fan vs Aradi+capecoplex.

(illetve voltak is ott blokk tesztek de az most nem lényeges)

Eléggé fura is lenne hogyha egy tartály 3X°C-on tudna tartani egy rendszert...beleértve ebbe a plexi tartályt és passzív tartályt is. Szal az hogy csak a tartály külön volt a rendszerben az lehetetlen. ( ha mégis akkor veszek olyan tartályt de MOST :DDD )
    A második esetben valóban 3x120-as radi van ( adatlap van egy oldallal előtte és ott irja hogy waterchill 120.3 kit ). Mint irod hogy olyan mintha bekötének egy duplát... hát azé ez is necces mert sztem még egy duplával sem ér fel egy ilyen tartály.

b,)
    Igazából ez igy értékelhetetlen hiszen nem lehetünk biztosak benne hogy az alapérték ami a radi tesztben kijött az jó, vagy éppen a tartályos érték jó e... a második illetve 3dik linkelt teszte majd ma átolvasom és irok valamit róluk hogy mit láttam bennük.

whitehand: amúgy szerintem valamit nagyon félre értettél az Öreg sehol sem mondta hogy nem jobb egy passzív tartály ventivel mint venti nélkül. Ja és még nem válaszoltál egyik kérdésemre sem :( :O :O

Aktív témák