- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
uff!
Vettem egy egész VH rendszert kivétel blokk, de mára az is megjött( XSPC acrylic ) midennel együtt ugyhogy most be is kötöttem, de valami nem stimmt a cucccal, vagy rosszul csinálok valamit. Rákötöttem a szivattyút a tápra, és utána elkezdtem feltölteni a tartályt, feltöltöttem 3/4ig, de szinte alig szívott be vizet, a radi felöli oldalon teljesen levegő van a csövekben, a szivattyú felölin meg alig foly ki valami a tartályból, valami elhagyta a tartályt, de ott is sok a levegő a csövekben és nem kering a víz egyetalán. A szivatyú meg rohadt hangos, nyöszörög mint valami állat.Olyan mintha valahol el lenne dugulva, de ezt nem hiszem, mert valami vizet beszívott, csak nem mindet. Mi lehet a baj?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest