Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
Fade_Away #1318 üzenetére
> lada fűtés hőleadót 2*átmostam sósavval aztán 2h bennehagytam a sósavat > aszem minden vízkövet kiszedtem belőle....
> Nemlyukadt ki szóval megvan a megoldás.
nem csuklottál?
Mivel nekem is rozsdás cuomó jött ki belőle, meg most, h üresben nyomattam egy napot a szivattyúval, váltak le darabok..mondom én is kipróbálom..
Beleöntöm a 20%-os sósavat, ugyanúy kezdett sárgásodni..majd egyre pezsegni..mondom biztos jól van ez így..30 perc múlva visszanézek, kiba*** meleg a radi, szűrke ratyi kifolyva...mint ha sár lenne...gyorsan kimostam ahogy tudtam..ilyen sár szerűséghez hasonlítható massza jött ki belőle, kimosás utánmegléesem még egy kis sósavval..azonnan rotyogni kezdett és melegedni, kiontöttem hát belőle, ismét kimosás..most vízben áll...
Tartok tőle, h forrasztást kezdte el marni....gyorsan átcsapatva rajta a vizet, nem láttam, h eresztene, de majd menet közben derül ez ki, ha jobban ki tom tisztítani mert most rá van rakódva az oldalára ez a ratyis massza..óó bazz, inkább hozzá se nyúltam volna, úgy szidom most magam
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest