Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen gáz már egy olyan oldal, amit Silverlight nélkül meg sem lehet nézni (most épp Linuxon vagyok, lehet, hogy van kerülő megoldás ott is Silverlight telepítésére, de nem vagyok hajlandó ezzel szarakodni egy béna oldal miatt, aminek még a kezdőlapját sem lehet normálisan elolvasni anélkül
).
Csak úgy tudtam normálisan elolvasni, mi van az oldalon, miről szól egyáltalán, hogy böngésző fejlesztőeszközében letiltottam annak a külön "vászonnak" a háttérszínét, ami arra hívja fel a figyelmem ronda piros háttér előtt, hogy szükségem lesz Silverlightra...
Szóval érted, milyen oldal már az (egy szar
), aminél még azt sem lehet elolvasni egy beépülő nélkül, hogy egyáltalán miről szól.
Pont az ilyenekért utáltam mindig is minden agyonFlash-elt oldalt, most meg itt ez a csodálatos Silverlight...grrr..... Már megint abba a hibába csábítja az idiótább webfejlesztőket, hogy csak és kizárólag egy beépülőre építsenek egy oldalt (és annak hiánya esetén meg azonnali elhagyásra kényszerítse a többi látogatót).
Na, bocs az OFF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Csak úgy tudtam normálisan elolvasni, mi van az oldalon, miről szól egyáltalán, hogy böngésző fejlesztőeszközében letiltottam annak a külön "vászonnak" a háttérszínét, ami arra hívja fel a figyelmem ronda piros háttér előtt, hogy szükségem lesz Silverlightra...
Szóval érted, milyen oldal már az (egy szar
), aminél még azt sem lehet elolvasni egy beépülő nélkül, hogy egyáltalán miről szól.