Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen gáz már egy olyan oldal, amit Silverlight nélkül meg sem lehet nézni (most épp Linuxon vagyok, lehet, hogy van kerülő megoldás ott is Silverlight telepítésére, de nem vagyok hajlandó ezzel szarakodni egy béna oldal miatt, aminek még a kezdőlapját sem lehet normálisan elolvasni anélkül
).
Csak úgy tudtam normálisan elolvasni, mi van az oldalon, miről szól egyáltalán, hogy böngésző fejlesztőeszközében letiltottam annak a külön "vászonnak" a háttérszínét, ami arra hívja fel a figyelmem ronda piros háttér előtt, hogy szükségem lesz Silverlightra...
Szóval érted, milyen oldal már az (egy szar
), aminél még azt sem lehet elolvasni egy beépülő nélkül, hogy egyáltalán miről szól.
Pont az ilyenekért utáltam mindig is minden agyonFlash-elt oldalt, most meg itt ez a csodálatos Silverlight...grrr..... Már megint abba a hibába csábítja az idiótább webfejlesztőket, hogy csak és kizárólag egy beépülőre építsenek egy oldalt (és annak hiánya esetén meg azonnali elhagyásra kényszerítse a többi látogatót).
Na, bocs az OFF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Csak úgy tudtam normálisan elolvasni, mi van az oldalon, miről szól egyáltalán, hogy böngésző fejlesztőeszközében letiltottam annak a külön "vászonnak" a háttérszínét, ami arra hívja fel a figyelmem ronda piros háttér előtt, hogy szükségem lesz Silverlightra...
Szóval érted, milyen oldal már az (egy szar
), aminél még azt sem lehet elolvasni egy beépülő nélkül, hogy egyáltalán miről szól.