Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen gáz már egy olyan oldal, amit Silverlight nélkül meg sem lehet nézni (most épp Linuxon vagyok, lehet, hogy van kerülő megoldás ott is Silverlight telepítésére, de nem vagyok hajlandó ezzel szarakodni egy béna oldal miatt, aminek még a kezdőlapját sem lehet normálisan elolvasni anélkül
).
Csak úgy tudtam normálisan elolvasni, mi van az oldalon, miről szól egyáltalán, hogy böngésző fejlesztőeszközében letiltottam annak a külön "vászonnak" a háttérszínét, ami arra hívja fel a figyelmem ronda piros háttér előtt, hogy szükségem lesz Silverlightra...
Szóval érted, milyen oldal már az (egy szar
), aminél még azt sem lehet elolvasni egy beépülő nélkül, hogy egyáltalán miről szól.
Pont az ilyenekért utáltam mindig is minden agyonFlash-elt oldalt, most meg itt ez a csodálatos Silverlight...grrr..... Már megint abba a hibába csábítja az idiótább webfejlesztőket, hogy csak és kizárólag egy beépülőre építsenek egy oldalt (és annak hiánya esetén meg azonnali elhagyásra kényszerítse a többi látogatót).
Na, bocs az OFF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Asus VivoBook X412F - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Csak úgy tudtam normálisan elolvasni, mi van az oldalon, miről szól egyáltalán, hogy böngésző fejlesztőeszközében letiltottam annak a külön "vászonnak" a háttérszínét, ami arra hívja fel a figyelmem ronda piros háttér előtt, hogy szükségem lesz Silverlightra...
Szóval érted, milyen oldal már az (egy szar
), aminél még azt sem lehet elolvasni egy beépülő nélkül, hogy egyáltalán miről szól.