- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Próbálgatom az openxml-t használni word dokumentum készítéséhez.
Nem találok sehol se információt, hogy hogyan lehetne egy egész oldalt másolni a következő oldalra.Amit eddig találtam: Elemeket egyenként klónozni, majd pagebreak-et az oldal végére rakni, új paragraph referenciával, és ehhez illesztem be a klónozott elemet.
Probléma, hogy ez így nagyon sok kód. Egyrészt van vagy 5 fajta elem, ismétlődik is szabálytalanul. Nincs valami olyan method ami két referencia közötti tartalmat egyben tudja klónozni?
Ha már referencia, nem lehet megjelölni a dokumentum bizonyos pontjait? Mert most tudnék rakni egy paragraphot oda ahova megakarom jelölni, de szerintem úgy kihagyja a fejlécet például.
Valami ötlet, merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest