- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Alexios #9673 üzenetére
Hogy valaki vagy kollektíve kaphatok e segítséget egy programozási vizsga kapcsán. Mivel arra nem tudtam érdemben készülni és nem akarom, hogy emiatt ismétlésre legyek kárhoztatva. Ma este 6 kor lesz. Az mellékes miért nem sikerült rá időt szánnom mert én beszélek és vagy elhiszi valaki vagy nem. Sajnos most csak kapkodok, amit nem szeretek, de nem akarok ezzel további időt elvesztegetni.
rosejbli : Majdnem. De ettől még muszáj kérjek segítséget. Ez van. Szégyen ide vagy oda. Túl vállaltam magam. És nem online vizsgáról van szó, de online kell feltölteni az időt intervallumban. (a vizsga program végére be fogom írni, hogy nem önálló megoldás, ha ez számít.)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest