- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Alexios #9673 üzenetére
Hogy valaki vagy kollektíve kaphatok e segítséget egy programozási vizsga kapcsán. Mivel arra nem tudtam érdemben készülni és nem akarom, hogy emiatt ismétlésre legyek kárhoztatva. Ma este 6 kor lesz. Az mellékes miért nem sikerült rá időt szánnom mert én beszélek és vagy elhiszi valaki vagy nem. Sajnos most csak kapkodok, amit nem szeretek, de nem akarok ezzel további időt elvesztegetni.
rosejbli : Majdnem. De ettől még muszáj kérjek segítséget. Ez van. Szégyen ide vagy oda. Túl vállaltam magam. És nem online vizsgáról van szó, de online kell feltölteni az időt intervallumban. (a vizsga program végére be fogom írni, hogy nem önálló megoldás, ha ez számít.)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest