Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nem fogod megbánni
Én még egy korai verzióján tanultam meg a C# alapokat (úgy, hogy már egyéb programnyelvből - delphi, php - voltak alapjaim).
Bár nem vagyok programozó, sőt, de C#-ban egy komplett kis utazási irodai rendszert készítettem úgy 5-6 év alatt, webes szinkronnal, mögöttes MySQL adatbázissal, 3-4 alkalmazott egyidejű használatára. Működött, de azóta lettek jobbak a piacon, különben még ma is működne, és ha én is ott dolgoznék
Az jó, ha a konzolos alapok már megvannak, sőt, az is, ha esetleg korábbról más programozási nyelvi alapok is vannak, hisz akkor sokkal könnyebb egy új nyelvet elsajátítani.
Nézd, csak hogy tudd, nem vicceltem
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mini PC
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én még egy korai verzióján tanultam meg a C# alapokat (úgy, hogy már egyéb programnyelvből - delphi, php - voltak alapjaim).