- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Skacok, bizonyára már észrevettétek, hogy ugyan nem vagyok programozó, de a munkahelyemen a kolléganők életének megkönnyítésére kis toolokat készítek. Az alábbi kérdésre bár a választ sejtem, de azért egy A vagy B választ szeretnék kérni
Lenne egy windows service, ami baromi egyszerű: ha épp fut, akkor bizonyos paramétereket/adatokat (lokálisan és XMLRP service-ből) gyűjtve utána az adott alkalmazottnak kipattintja egy fancy e-mail formájában. Ok: ne neki kelljen összekotorni, plusz ők jobban emésztik a csini kis e-mailecskéket.
Tudom-e egyetlen applikációban összegyúrni a service-t és a pár adat bekérésére/módosítására szolgáló winformot (ezt mondjuk first run is feldobná, ahol e-mail cím, meg adott esetben a frissítési gyakoriság felülbírálása lenne - adatok a registryben).
A.) Igen, ez működik egy appon belül
B.) Francokat, csináld meg külön, ez nem lehetségesKöszi!
Ps.: eredetileg egy task schedulerrel időnként elindított console appra gondoltam, ami nyilván kézzel futtatva a paraméterek bizgerálására lenne jó, de szerintem hülyét kapnak a console felülettől, másrészt nem lenne jó, ha időnként feljönne (és abban a pillanatban el is tűnne) a console felülete.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/ i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- Asus Zenbook 14 UX425E/i7-1165G7/16GB ram/512GB SSD/FHD/IPS/Garancia
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest