Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joysefke
üzenetére
Nekem jó tapasztalataim vannak azokkal a cégekkel ahol az IT nem belső ellenségként tekint a felhasználókra és csoportokra akiknek a jogkörét a szükséges abszolút minimumra kell csökkenteni.
Nekem pedig rossz tapasztalatom van olyan helyzetekkel, ahol 1-1 kiváló képességű rejtett fejlesztő hegeszt össze olyan cuccokat, amelyek ideális esetben akár 100-1000%-al növelik a termelékenységet (manuális feladatok automatizálása), de kritikus esetekben (pl windows update, vagy forrásrendszerek módosulása után) az adott osztály napokig nem tud dolgozni, mert az egy darab kolléga épp szabin van.
Tök jók az ilyen helyzetek, csak amikor egy saját célra készített eszköz már üzleti folyamatokat támogat, akkor ennek supportját is rendesen meg kell oldani. Ilyenkor pedig előjönnek a sztenderd kérdések/problémák:
- felhasználókezelés (minek?)
- változásmenedzsment, verziókezelés? (mi az?)
- adatforrásokat elérése (az én jelszavam van belekódolva)
- hogy illeszkedik ez a sztenderd architektúrába (van ilyenünk?)
- ezt nem fejleszthetted volna free VS.NET-ben (most ez miért gond, szabadon letölthető volt)Nem csoda, hogy az IT nem szereti látni (átvenni) ezeket a zsivány fejlesztéseket...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest