Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy manapság érdemes-e még C-n kezdeni tanulni programozni vagy teljesen felesleges lépés?
Jelentkeztem egyetemre, és külsős információk szerint 3 évig a C-t tolják, aztán utolsó évben van lehetőség szabadon választott nyelv tanulására (esetemben C#). Már középiskolában elkezdtem a C# nyelvet, és úgy döntöttem, hogy ezt a vonalat viszem végig (ASP.NET és a többi...) viszont így ez a "projekt" bukott. Ma még érdemes az alapokat C-ben tanulni, vagy hasznomra fog még válni a C ha a későbbiekben mindenképp a .NET felé kacsingatok?
A másik egyetemről hallottam ahova még jelentkeztem, hogy ott a kezdetektől C#-ban programoznak.
Neveket nem említenék, de ahol C-n tanítanak ott az országban elég kiemelkedő az informatikai oktatás, míg a másik intézmény meg sem közelíti...Ha a ti kezetekben lenne a döntés, akkor hogy választanátok a 2 egyetem/oktatás között?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Mi note 10 Lite
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest