Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok! Először is örülök, hogy rátaláltam a topikra. Ezzel együtt pedig napok óta érlelődött bennem a gondolat a kér(d)ésem iránt. Szóval:
Ezév februárjában kezdtem el tanulni a C# nyelvet Visual Studio-ban. A tanfolyam kéthetente van szombat-vasárnap. Most szeptember 3-án lesz a programozó modul vizsgám.
Keresek valakit, aki esetlegesen felvállalna egy amolyan mentor szerepet. Tudom, hogy őrültség és nem is vagyok benne, hogy pozitív lesz a reakció a topikban, de egy kérdést megért úgy gondolom.A miértre pedig az a válasz, hogy már középiskolába is picit nehezebben ment maga a programozás, így ezáltal ezt is nehezebben emésztem, de igyekszem.
Nem pont a vizsga miatt keresek valakit egyébként ha esetleg ez jönne le, hanem általában, mert a munkahelyemen a fejlesztők amolyan nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető VIP személyek, mint egy együttes frontemberei kb.
Elnézést, ha hülyeségnek gondoljátok a dolgot, esetleg ha valakinek van más ötlete természetesen vevő vagyok. Ha netán a topik nem jó a témához, akkor irányítsatok át, de én nem láttam más ehhez hasonlót.
Tisztelettel: egy fejlesztő tanuló.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Horgász topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Linux haladóknak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest