Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Az Egyetemről kilépve Junior C# fejlesztőnek vettek fel. Tehát kezdő vagyok és 3 hónapja foglalkozom csak C#-al. Előtte inkább Java volt.
2017-es Visual Studio Community-t használok az elmúlt 3 hónapban. Ez ingyenes, de a fizetős VS Professional 2017 és VS Enterprise 2017 -es verziók miben különböznek, hogy fizetősök? Gondolom, hogy nekem kezdőnek még nem fontosak ?!
Másik kérdésem meg az lenne, hogy van Microsoft-os felhasználóm és azzal szoktam belépni Visual Studio-ba és úgy használom.
Viszont, ha néha - alkalomadtán előfordul, hogy másik számítógép elé ülök le, másik VS elé és ott is belépek a felhasználómmal, akkor mégsem szinkronizálja be, állítja be VS-t arra, ahogyan használni szoktam a saját gépemen. Ez miért lehet? Hogyan kellene beállítani, hogy ha belépek másik VS-be, akkor minden álljon be a beállításomra, még a háttérszín is ne a világos legyen, hanem a sötét VS-ben ?!Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest