Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Zalanius #8158 üzenetére
Lazy hiánnyal szvsz simán együtt lehet élni, kézzel be kell includeolni azt a pár (néha nem is annyira pár) táblát ennyivel fapadosabb, de azért ez nem az a hiányosság, ami miatt azt mondanám, hogy ez nem production ready.
A transactionscope már jobban fájhat, bár szerintem többnyire ez is kivédhető architekturális megoldásokkal, vagy EF Core helyett más ORM használatával pl. Dapper is .Net Core kompatibilis, és kezeli a transactionscope-ot. Ahol meg igazán fájhat (megkövült enterprise világ), ott meg szerintem még csak nem is hallottak a .Net Core-rólde ha véletlenül hallottak is, se kezdik újraírni 20 év előző kódjait .Net Core-ra. Szerintem. Mindenesetre igazad van, elég erős képzelőerővel én is el tudok képzelni olyan esetet, ahol ez blokkolja a használatát.
Az ORA-ról nem tudok nyilatkozni.
És igen, mi sok fős teamként (igaz felhős világban élünk, nem a régi megkövült enterprise dbadminos világban - hehe még DB adminunk sincs a több TB-os milliárd rekordokat tartalmazó tábláinkhoz), simán beleugrottunk nagy projektbe az 1.0-val (igaz azoknál Dapper-t használtunk EF Core helyett, de nem a transactionscope miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged