Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Hát csak annyit, hogy most kezdtem foglalkozni a témával, és a "Tanuljuk meg a WPF-t 24 óra alatt" (vagy vmi hasonló) könyvben most értem ehhez a részhez. Van egy FontViewer alkalmazás, és ahhoz van egy példa, és azt próbálom tovább gondolni, mert a könyvben olyan példa van, ahol egyetlen tulajdonságot kötnek (Bind) egy másik vezértlőhöz, és itt elég beállítani a Datacontextet, én viszont kapásból bonyolítani szeretném, de még a UserControl témakörben maradva. Amiket írtál azok még nem voltak a könyvben (
). Közben az interneten találtam "Dependency Properties" témában leírást, és úgy tippelem, nekem ez kellhet, de még nem jutottam odáig, hogy kipróbáljam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Közben az interneten találtam "Dependency Properties" témában leírást, és úgy tippelem, nekem ez kellhet, de még nem jutottam odáig, hogy kipróbáljam.