- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedSign
tag
Sziasztok!
Sokat gondolkoztam a megoldáson (de nem jártam sikerrel) és keresgéltem már, de nem igazán találom a megoldást. A probléma az lenne (szigorúan magánjellegű érdeklődés, semmi profit nem származik belőle nekem), hogy lenne egy 2D mátrix feltöltve adatokkal (1-10). Ezen adatok jelképeznék a talajszinteket, majd ennek a mátrixnak a tetejénél (1. sor felett, a 0. sorban) egy 1-10 mélységű folyó folyna és elárasztaná a nála alacsonyabb szintű talajokat, de csak azokat amik érintkeznek vele (8 lehetséges irányban).
Próbáltam először egy fentről induló ciklussal, de így nem jártam sikerrel, aztán egy rekurzív algoritmuson gondolkoztam, de egyenlőre nem találtam meg a megfelelő magot (és a kilépési feltételt). Van esetleg valakinek ötlete hozzá?
Előre is köszönöm,
RedSign
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest