- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztanozs #3454 üzenetére
Na akkor dobok egy labdát, bár nem nagy szám...
Szóval Silverlight (4) és nyomtatás. Pont rágtam át magam rajta, hogy mik a lehetőségek.
Két mód maradt életképes figyelembe véve,hogy OOB alkalmazás lesz.
1. PrintDocument-et használok.
2. A gépeken elérhető lesz Office2010, aminek a PDF készítő képességét használnám ki és a riportok meg minden egyéb ami nyomtatásra megy az előbb PDF fájlba készül el. Innen meg már nem gond a nyomtatás.Egyéb lehetőségek? Mindettő mellett van pro és kontra.
Nekem tetszene az első verzió a másodikhoz képest mert "natívabb", másképp fogalmazva kevesebb macera lenne vele DE! Itt jön a gond. Valami félkegyelmű úgy találta ki, hogy a nyomtató felé egy bitmap képpé konvertált adatkupacot küld. Ennek az a hátránya, hogy 1! oldal nyomtatás esetén is 2-3 percig gondolkodott a nyomtató. JA és teszteltem, nem a hálózat volt szűk keresztmetszet...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Debian GNU/Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Medence topik
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest