Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz
MrSealRD #3456 üzenetére
Visszatérve a második pontra, PDF helyett XPS talán hasznosabb lenne:
Simplifying printing in Windows 8
"Printing from win32 applications requires knowledge of graphics programming, either GDI (Graphics Device Interface) or XPS"
"To give a real example, an app such as Word uses the GDI graphics system to draw the content both to the screen and to the printer. When possible, the print system uses a high quality intermediate format called XPS (XML Paper Specification) as its internal content format; we convert the content from Word into XPS"
"Once the content is being managed by the print system, it is then converted to the format that the printer understands (if necessary; there are lots of printers that understand XPS directly)..."
-
drkbl
őstag
válasz
MrSealRD #3456 üzenetére
Nem értek hozzá, de az ötösnél fejlesztettek a nyomtatáson, upgrade esetleg szóba jöhet?
"Silverlight 4 added bitmap printing support. However, all content was rasterized as a bitmap. Silverlight 5 adds vector printing support, which improves printing quality and performance. For more information, see Printing."
PS: Nem volt még időm a Silverlightbe elmélyedni, de ezt a linket félretettem: Silverlight Reporting.
-
martonx
veterán
válasz
MrSealRD #3456 üzenetére
Én a 2-es verzió mellett döntenék. Natívabb vagy sem, de egy COM-os word template-et megnyitni, kitölteni, majd PDF-ként nyomtatni elég kiforrott útnak tűnik nem csak SL-nél. Bevallom nálam SL3-nál véget is ért az SL vonal, így a nyomtatással OOB-s COM hívásokkal sosem volt dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged