Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
st4rlight
csendes tag
Csináltunk egy saját Arc (körív) controlt WPF 3.5 alatt, merthogy a Surface 1.0-nak az kell... na most ezt felhasználtuk egy saját médiavezérlőben, mint progress bar (0-100, százalékos DP), viszont kitalálta a customer, hogy jó, jó, de mi lenne, ha lehetne scrub-olni a progress bart? (=beletekerni)
Ki hogy allna neki?
Az Arc controlt nem én fejlesztettem, de kicsit meghaladja a képességem a jó kis matek értelmezése... első körben valami grab vagy hasonló funkcióra gondoltam, csak nem tudom, hogy a Surface SVI-jei (ScatterViewItem) nem szólnának-e bele a dologba, merthogy a vezérlő mozgatható is... igaziból nem is ez a kérdés, hanem hogy milyen matek vagy módszer lenne a legideálisabb anélkül, hogy bele kellene túrnom az Arc controlba?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Arc controlt nem én fejlesztettem, de kicsit meghaladja a képességem a jó kis matek értelmezése... első körben valami grab vagy hasonló funkcióra gondoltam, csak nem tudom, hogy a Surface SVI-jei (ScatterViewItem) nem szólnának-e bele a dologba, merthogy a vezérlő mozgatható is... igaziból nem is ez a kérdés, hanem hogy milyen matek vagy módszer lenne a legideálisabb anélkül, hogy bele kellene túrnom az Arc controlba?