Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
dani850430
üzenetére
tenyleg nem.
-
shev7
veterán
office 2007-em nincs a meloban. De ugye a referenciat nem az excelben kell hozzaadni, hanem a VBA editorban, az meg emlekeim szerint 2007 alatt is a "klasszikus menu"-t hasznalja...
mit ertesz az alatt, hogy onmagaban mukodokepes? mi nem mukodokepes azon, hogy egy valtozoban (amivel ugye azt csinalsz utana amit akarsz) bekerul a vagolap tartalma? azert ezt adoptalni a sajat kododba mar nem kene hogy problemat jelentsen...
Dim DataObj As New MSForms.DataObject
DataObj.GetFromClipboard
ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Selection, Address:= DataObj.GetText, TextToDisplay:= "Link" -
shev7
veterán
nem ertem minek ehhez a teljes kod.
Azt mondtad:
"A lényeg, hogy a benne található műveletek megmaradjanak a cellában, viszont amit mutat az az eredmény legyen.
Gondoltam, hogy összefűzöm az értéket szimplán egy "=" jellel de nem akar sikerülni. "Erre mondtam en, hogy marpedig ez a megoldas, fuzd ossze egy "=" es mukodni fog. A problemad megoldasanak semmi koze a teljes kododhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest