Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
válasz
Cpt. Flint #2375 üzenetére
A txt úgy működik mint egy csv fájl. A benne lévő adatok ";" vannak elválasztva.
Minden loggolni kívánt eseménynél a txt-ben egy egész sornyi adat tárolódik le.
Bocsánat mindenkinek a nem egyértelmű leírásért. Megpróbálom beszúrni a programkódomat.
Jelen pillanatban a kiolvasásom így van megírva (AutoIt):;### 2db feltétel esetén:
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=0 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=1 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
.
.
;### 3db feltétel esetén:
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=1 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
.
.
.Ebből az IF ciklusból kellene számításaim szerint 720db de eddig csak 3 feltételig írtam meg ami kb. 21db.
Ezt le lehetne egyszerűsíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged