Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire_Vire

tag

válasz Cpt. Flint #2375 üzenetére

A txt úgy működik mint egy csv fájl. A benne lévő adatok ";" vannak elválasztva.
    Minden loggolni kívánt eseménynél a txt-ben egy egész sornyi adat tárolódik le.
    Bocsánat mindenkinek a nem egyértelmű leírásért. Megpróbálom beszúrni a programkódomat.
    Jelen pillanatban a kiolvasásom így van megírva (AutoIt):

;### 2db feltétel esetén:
    If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
    GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
    $talalatok=$talalatok+1
    EndIf

If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=0 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=1 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
    GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
    $talalatok=$talalatok+1
    EndIf
    .
    .
    ;### 3db feltétel esetén:

If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=1 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
    $talalatok=$talalatok+1
    EndIf
    .
    .
    .

Ebből az IF ciklusból kellene számításaim szerint 720db de eddig csak 3 feltételig írtam meg ami kb. 21db.
    Ezt le lehetne egyszerűsíteni?

Új hozzászólás Aktív témák