Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx
    veterán

A txt úgy működik mint egy csv fájl. A benne lévő adatok ";" vannak elválasztva.
    Minden loggolni kívánt eseménynél a txt-ben egy egész sornyi adat tárolódik le.
    Bocsánat mindenkinek a nem egyértelmű leírásért. Megpróbálom beszúrni a programkódomat.
    Jelen pillanatban a kiolvasásom így van megírva (AutoIt):

;### 2db feltétel esetén:
    If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
    GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
    $talalatok=$talalatok+1
    EndIf

If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=0 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=1 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
    GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
    $talalatok=$talalatok+1
    EndIf
    .
    .
    ;### 3db feltétel esetén:

If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=1 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
    $talalatok=$talalatok+1
    EndIf
    .
    .
    .

Ebből az IF ciklusból kellene számításaim szerint 720db de eddig csak 3 feltételig írtam meg ami kb. 21db.
    Ezt le lehetne egyszerűsíteni?

Figyi, te csak írsz, vagy olvasol is? Fentebb már ötleteltünk. Megírni meg biztos nem fogja helyetted senki.

Új hozzászólás Aktív témák