Hirdetés
- Autós kamerák
- iPad topik
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Van egy 5x5-ös cellatartományom, legyen ez most A1:E5.
Azt szeretném megcsinálni, hogy egy gombnyomásra ezt az 5x5-ös területet másolja be ezalá mégegyszer. Ha megint megnyomom a gombot, akkor a következő alá illesztené be és így tovább.
Eddig idáig jutottam, hogy:
ActiveCell.Range("A1:E5").Select
Selection.Copy
ActiveCell.Offset(6, 0).Range("A1").Select
ActiveSheet.PasteEz pont azt csinálja ami nekem kéne, de csak akkor ha "jó helyre van kattintva".
Tehát ha máshova van kattinva induláskor, akkor már el van rontva az egész. Egy Rows("1:1").Select után tökéletes, egészen a második kattintásig, mert utána ugyanúgy mindig az 1:1 cellától fog indulni.
Valahogy azt kéne megoldani, hogy elmentse egy változóba azt, hogy hányszor lett már másolva. Ezt akár egy segédcellába is le lehetne menteni, de nem tudom hogyan. Azért is jó lenne ezt elmenteni, mert minden egyes másolt blokk mellé oda kéne írni, hogy ez éppen hanyadik.Nagyon megköszönék bármi nemű segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő