Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Van egy 5x5-ös cellatartományom, legyen ez most A1:E5.
Azt szeretném megcsinálni, hogy egy gombnyomásra ezt az 5x5-ös területet másolja be ezalá mégegyszer. Ha megint megnyomom a gombot, akkor a következő alá illesztené be és így tovább.
Eddig idáig jutottam, hogy:
ActiveCell.Range("A1:E5").Select
Selection.Copy
ActiveCell.Offset(6, 0).Range("A1").Select
ActiveSheet.PasteEz pont azt csinálja ami nekem kéne, de csak akkor ha "jó helyre van kattintva".
Tehát ha máshova van kattinva induláskor, akkor már el van rontva az egész. Egy Rows("1:1").Select után tökéletes, egészen a második kattintásig, mert utána ugyanúgy mindig az 1:1 cellától fog indulni.
Valahogy azt kéne megoldani, hogy elmentse egy változóba azt, hogy hányszor lett már másolva. Ezt akár egy segédcellába is le lehetne menteni, de nem tudom hogyan. Azért is jó lenne ezt elmenteni, mert minden egyes másolt blokk mellé oda kéne írni, hogy ez éppen hanyadik.Nagyon megköszönék bármi nemű segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest