Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Nem, ez engem is zavar tegnap óta

Vissza akarom kapni a régi jó BASIC nyelvet "visual" nélkül. Eszméletlen miket csináltunk anno a a 8bites otthoni gépekkell...
martonx
Nem valószínű, hogy továbblépek. Az otthoni apróságok, és kissebb céges, a munkámat megkönnyítő programocskákat faragok a magam szórakoztatására. Ez a stopper sem több mint 20-30 sor, mégis elvarázsol mire (vagyok) képes.
A továbblépés azért is kétséges, mert pénzt nem adok értük, és nem is keresek velük. Szórakozásnak meg pöttyet drágák, és tényleg nem használnám ki. Jelenleg elég távolinak tűnik, hogy az VBexpress korlátaiba ütközzek. Bár kíváncsi vagyok, hogy egy WindowsPhone program, (pl. ez a stopper) mennyivel bonyolultabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Epic Games
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest