Hirdetés
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
A *-al már kísérleteztem, de egyelőre nem tűik használhatónak.
Pedig nekem pont arra lenne szükségem, hogy úgy tudjam megnyitni, hogy a fájlnévnek csak egy része van meg. Az elérési utat pontosan ismerem.Bekeresőssel azért nem akarom megoldani, mert az adott mappában több mint ezer fájl található (már most, és hol van még az év vége...) és nem akarom azzal megszívatni, hogy nézegettetem vele a több ezer fájlt, hogy nesze paraszt, válassz egyet...
Eddig ezt találtam az ötleted nyomán:
fileToOpen = Application _
.GetOpenFilename("Text Files (*.txt), *.txt")
If fileToOpen <> False Then
MsgBox "Open " & fileToOpen
End IfDe attól tartok, hogy ezt nem tudom átalakítani olyanra amilyenre szeretném...
Nem lehetne esetleg olyat csinálni, hogy az ismert fájlnév részletet kerestetem az ismert elérési úton belül és ha a találatok száma mondjuk 1, akkor azt a fájlt megnyittatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest