Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az egyetemen van programozásom és Visual Studio-ban toljuk, de nem voltam bent a múlt héten előadáson, mert beteg voltam. Eközben a tanár adott házi feladatot. A másik nagy probléma, hogy szerbül tanulok (Ekonomski Fakultet Subotica) és elég gyatrán megy...
Console application-nal dolgozunk (ezt így kell írni?) és a következő a házi feladat:
1.) Írj egy programot, amely fogad 7 számot a felhasználótól és kiírja a számok összegét, amelyek nagyobbak 10-nél.
2.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja a legkisebbet.
3.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja hányszor vitt be a felhasználó páros számot.
A fordítás kicsit fura, de máshogy nem tudtam. Valaki "megcsinálná" helyettem? Nem tudom mekkora bonyolultságú a dolog, de plusz pontokat jelent én pedig nem tudom megoldani...
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest