Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz Naras #1215 üzenetére

A fenti példa amúgy sem működik Office 2007-tel, úgyhogy nyugodtan felejtsd el, vagy inkább javítsd ki úgy, hogy az működjön.

Pont pár hete tapasztaltam, hogy a nagyvállalati környezetünkben, az egy szál felhasználó gépén, akinek Office 2007-je van, nem fut a fasza kis vágólapos makróm.

shev7 segítségébe ezért is nem akartam beleokoskodni, mivel a megoldása tökéletes, csak sajnos mára egyre ritkábban használható.

Mivel mint mondtam nálunk csak 1 gépen van NEM Office 2003, ezért nem is foglalkoztam a problémával.

Mondjuk a probléma biztosan bagatell, és te is rá tudsz jönni, hogy Office 2007-ben mit kell változtatni a kapott példához képest.

shev7 érthetően leírta, hogy hol kell hozzáadnod a plusz referenciát, ez Office 2007-ben is pont ugyanott található, mint az összes eddigi, sőt az Office 2010-es verzióban is.

Ha nagyon nem tudsz rájönni, itthon Office 2010-em van, ránézhetek a problémára (hacsak majd ki nem derül, hogy a 64 bites Office 2010-es megoldásom nem lesz jó a 32 bites Office 2007-edbe...)

Új hozzászólás Aktív témák