- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Sziasztok!
Hú de örülök, hogy van ez a topic
Nekem a notimban van egy Realtek hangkártya és az a problémám / dilemmám van, hogy:
- default (ms-es) driver nagyon ütősen szól de halk és a mikrofonomat nem tudom használni
- a realtek-es driver már kellően hangos volna de nagyon gyatra mélye van és bár az AC3 filterben lévő equalizerrel lehet rajta segíteni de ez csak AC3 és DTS hangokra vonatkozik tehát a zenék még mindig szarul szólnak meg a játékok... meg úgy minden másszóval énis vadásznék valami rendszerszintű equalizer után
-
-
pete_21
addikt
Akkor szerintem ez kell neked. Ezen belül is szerintem ez: - Graphic Equalizer 2.00.65.
Most gondolom az a hangdriver van fent, amit a Win7 felrakott, vagy amit a Creative oldaláról szedtél le. Abban tudtommal semmi értelmes program nincs, amivel lehetne bármit is állítani. Azt nem tudom, hogy mielőtt felteszed ezt, le kell-e törölni a mostani drivert... Szerintem töröld, biztos ami biztos. És a letöltése link fölött lévő pirossal kiemelt dolgot is szerintem meg kéne csinálni...
(Nekem eggyel régebbi van, ott még nem kellett azokat a .dll fájlokat törölni, így nem tudom, hogy ez mennyire fontos...)
Sok sikert! -
Đaveed
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ha tudna egy olyan rezidens, realtime programot, ami vistára jó, és a kimenő hang jelet EQ-val tudja alakítani megköszönném. A realtek driverében nincs sajnos benne, és az újat nem engedi felrakni. Valaki valamilyen ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest