- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Kindle
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Adott egy pár perces videó. Közepén felgyorsítanék egy részt 300%-ra, a végére fade out-ot tennék és az egész alá valami mp3-at szeretnék betenni. Végül valami tömörített formába szeretném kiexportálni. Jelenleg 22giga fraps capture. Próbálkozok premiere-el meg virtualdub-al is de nem jutok egyikkel sem előrébb. Hogyan tudnám ezt megcsinálni?
-
rup1u5
nagyúr
ahoy!
probálok avit megnyitni szerkesztésre de ezt a hibaüzenetet kapom:
vágom, hogy valami kodek kéne neki de fogalmam sincs hogy mit és hogyan.
elmagyaráz6ná valaki, hogy mit kéne letöltenem hozzá, honnan és hova, hogyan kell bebuherálni, hogy avikat meg xvid-eket meg wmv-ket is tudjak végre vagdosni.
én ehhez tufa vagyok. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Balinov #1613 üzenetére
Ez nekem magas.
lame mp3 codec az ugyan az mint a lame mp3 encoder?
Mert a free-codecs.com-on csak ezt találtam.
Friss xvid alatt mit értessz? Divx-et találtam de xvid-et szintén nem lelek az oldalon.
És ha letöltöm akkor mit kell velük csinálni?Bocs de ez a sok codec-es baszkodás nekem nagyon magas. Jó lenne egy szoftver ami vágásra, tömörítésre is egyszerűen használható.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #1610 üzenetére
Haladtam szépen a videód szerint és megvágtam, összefűztem ami kellett. Most már megvan 1 db file-ban, 50%-ra levett felbontással de még mindíg 5 giga az a két perc.
Mondom, hogy mik a problémáim:
Leszedtem a legfrissebb divx codec-et és feltelepítettem de nem érem el virtualdub-ban.
Miért nem látja? Hogy tudom előcsalni, hogy betömöríthessem a videót?
Szintén nem érem el az audio menü, compression részében a lame mp3 codec-et.Az eredetileg 30 fps-es videót 24fps-re módosítanám, de ha ezt teszem elcsúszik a hang és előrébb tart mint a kép....szóval ez a virtualdub se egy egyszerű dolog.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #1610 üzenetére
Kösz
Összefűzés már sikerült is.
Megnézem a tutorialt és remélem a tömörítés is menni fog. -
rup1u5
nagyúr
Már hónapo óta szívok.
Van két hatalmas kb 4-4 gigás avi-m.
Az egyik végéről le kéne vágnom 12mp-et és a másik elejéről 2 perc 1 másodpercet, majd a kettőt összeegyesíteni és betömöríteni kb 100-200 mega közé, normális minőségben, hogy feltölthessem youtube-ra.
Több programot próbáltam már de önmagában egyik sem vezetett sikerre. Premiere pro túl bonyolult nekem. Nem sikerült normálisan kiexportálni mert összenyomta állandóan a képarány és zöld lett az egész kép, függetlenül attól, hogy mit állítottam neki.
Eddig virtualdub bizonyult a leghatásosabbnak, mert azzal le tudtam vágni a fölös részeket de csak abnormálisan nagy, több gigás avi-ba tudja kiexportálni és a két avi-t se tudtam összerakni egybe vele.Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet két file-ból egyet csinálni és hogyan lehet normális, kezelhető mérető de jó minőségű file-á tömöríteni?
Próbáltam a copy-paste megoldással betenni a második elé az elsöből kivágott 12mp-et de nem sikerült. Segítsetek mert már agyamra megy.
Nagyon hiányzik nekem win7-ből a windows movie maker ami vistán alapból benne volt. Az való nekem. Azzal a programmal minden ilyet egyszerűen meg tudtam csinálni.(#1607) BigBadPlaYeR:
Már töltöm lefelé a tutorial-odat, hátha az segít. Addig már eljutottam benne hogy "append"-el összefűzi a videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest