Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1515 üzenetére
Tehát mégegyszer, hátha tényleg nem volt érthető:
Az eredeti anyag van nálam, wmv file.
Csak Sony Vegas-al próbálkoztam.
A kép formátuma 320*240, de torz, magasságban megnyúltak az alakok.
Rendereltem belőle avi-t mpg2-őt minden lehetséges formátumba megpróbáltam, amit a Vegas 8,1 pro enged.
Az mpg-ek lejátszhatatlanok lettek, az avi jó lett, de maradt a torz arány. -
andorra
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1515 üzenetére
Elnézést, csak Vegassal próbáltam eddig. Pont az a kérdésem, hogy milyen programmal alakíthatnám át. Azért teszem fel itt a kérdést, mert ezt a fórum topicot találtam valamelyest reménykeltőnek.
-
andorra
őstag
Néhány kamerával készített video anyagból szeretnék dvd-t szekeszteni.
Sony kamerával készült wmv formátumú fájlok. Az ismerősöm aki készítette, 16:9-es képarányt választott a felvételeknél.
Ha lejátszom, egy torzított, kb. 4:3-as képet kapok, amit ha szét tudnék húzni 16:9-re, valószínőleg visszaállna a helyes arány. Video Vegassal próbáltam renderelni különböző fomátumokba, egy darabot, de mpg-be egyáltalán nem volt se kép se hang, aviban volt, de maradt a torzítás, a rossz formátum. Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged