Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Sziasztok!
Nekem is a VirtulDub-bal van bajom:
Már a fáj megnyitásánál közli a VBR detected, rövidebb lesz a hang 6 másodperccel, ha nem tetszik, mentsd le wav-ba, majd tömörítsd... dolgot. Ez nem segít. Egy angol leírásban olvastam, hogy Video -> Duplicate, Audio -> Full processing (compression: No comp.,) beállításokkal ''Save as AVI...'' megoldja a problémát, de így is csúszik a hang. Próbáltam sokmindennel, és végül találtam egy ''Smart Video Converter'' nevű progit, ami képes volt tökéletes hosszúságúra kimenteni a hangot, csak az a baj, hogy 11khz-ben, ami nem túl jó minőség...
Tud valaki valami hasonló progit, ami jobb minőségben mentené ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- BorosPoH!ár
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- EAFC 26
- Adventi kalendáriumok
- Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest