- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Van egy Leadtek 3000 Deluxe tv-tuner kártyám, ami komponens+rca kábellel csatlakozik egy STB-hoz. Szeretnék néhány sorozatot felvenni saját részre.
Hardveres mpeg2 a felvételi profilom:Ezzel veszem fel az anyagot.
A VirtualDubMod 1.5.10.2-es verzióját használom vágásra. Kiveszem a reklámot és ami nem kell. Ezután a hangot a Stream List-ből kimentem wav formátumba, amit az Audacityvel 128kbps-os mp3-ba alakítok. Majd letiltom a hangot, és kimentem Xvid codeccel.
Nos a kb. 26 percnyi anyag hw mpeg2-be 1,3GB, ebből hang nélkül Xvid-be kb 780 MB lesz. Ha hozzá veszem a hangot mp3-ba, akkor majdnem 900 MB-ot kapok, ami nevetségesen sok egy kevesebb mint fél órás műsornál.
Itt vannak az egyéb lehetőségek:A célom az lenne, ha egy 60 perces anyag hanggal együtt beleférne kb 390-420MB-ba.
Akkor a mostani 26 perceseknek 200 MB alatt kellene maradniuk.
Melyik codec-el tudom ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest