Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renrut24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem, és nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni
:
Megvan a Virtualdub program, az, amelyik kezeli a MPG2 videót is. Na most a kérdésem a követező lenne vele:
Szeretném megvágni a videóimat, amiket felvettem (reklámot szeretném kivágni) és valami okból kifolyólag az első használat alkalmával mutatja a videóképet, tudom is léptetni, de az azután következő megnyitásoknál már nem mutatja a videó képét, így tehát nem tudom hogy hol vágjam meg az adott videót. Mitől lehet ez?
Másik kérdésem, hogy miután mondjuk sikerült megvágni, és tömörítéssel együtt szeretném elmenteni, akkor ugyan az a folyamat, mintha csak simán, vágás nélkül tömörítenék (Video ---> Full processing mode ---> Compression ---> kodek beállítás, Audio ---> Full processing mode ---> Compression ---> kodek beállítás) ?
Előre is köszönöm szépen a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest