Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
Borisz76
üzenetére
A teljesség kedvéért feltoltam egy infó-ablakot, mi is van perpill:

A 720*576 a szabv. dvd-video felbontás amit írtál, ám nem dvd-t szeretnék csinálni belőle, csak másmilyen tömörítést, "látható veszteség" nélkül. Jelenleg is eleve 640*256-ban van, szal ezzel nem is lenne gond. A gond az, hogy eddig nem találtam semilyen divx beállítást, aminél ne romlott volna csúnyán a kép (nekem csúnyán, kissé finnyás vok és sokat adok/adnék a minőségre). Mint írtam, csak xvid-nél sikerült úgy belőni, hogy a finnyás szemem se szúrta ki, hogy vhol pixelesedett volna a kép, főleg részletgazdag, gyorsabb mozgású képtartalomnál.
xvid-nél már jó volt, úgy meg is békülnék vele, de ezt már mondtam asszem..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szvsz nem a kissebb felbontás, hanem az újrakódolás látható minőségveszteség nélkül és a frankó hang (beleértve az 5.1-et) megléte a végső cél. Nemsokára kiderül, épp alkot vmit a Dr.divx..
Van még 1 rakat film, amit meg kell csinálni, de szerencsére sima tv minőségű képpel és sima sztereó hangal szerelt cuccok
Ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdés: olyankor mi van, amikor az a baja a forrásnak (divx3-tól divx5-ig kódolot különb. anyagokról van szó), hogy cefetül akadozik lejátszáskor a kép, de a hang nem... szvsz olyasmi, mint amikor kimaradnak képkockák...irtó idegesítő és ráadásul fejfájást okoz. Meglehet ezt vhogy szögelni vdubban v. vmi mással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)