Hirdetés
- Apple asztali gépek
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
Borisz76 #1231 üzenetére
A teljesség kedvéért feltoltam egy infó-ablakot, mi is van perpill:
A 720*576 a szabv. dvd-video felbontás amit írtál, ám nem dvd-t szeretnék csinálni belőle, csak másmilyen tömörítést, "látható veszteség" nélkül. Jelenleg is eleve 640*256-ban van, szal ezzel nem is lenne gond. A gond az, hogy eddig nem találtam semilyen divx beállítást, aminél ne romlott volna csúnyán a kép (nekem csúnyán, kissé finnyás vok és sokat adok/adnék a minőségre). Mint írtam, csak xvid-nél sikerült úgy belőni, hogy a finnyás szemem se szúrta ki, hogy vhol pixelesedett volna a kép, főleg részletgazdag, gyorsabb mozgású képtartalomnál.
xvid-nél már jó volt, úgy meg is békülnék vele, de ezt már mondtam asszem..
Szvsz nem a kissebb felbontás, hanem az újrakódolás látható minőségveszteség nélkül és a frankó hang (beleértve az 5.1-et) megléte a végső cél. Nemsokára kiderül, épp alkot vmit a Dr.divx..
Van még 1 rakat film, amit meg kell csinálni, de szerencsére sima tv minőségű képpel és sima sztereó hangal szerelt cuccok
Ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdés: olyankor mi van, amikor az a baja a forrásnak (divx3-tól divx5-ig kódolot különb. anyagokról van szó), hogy cefetül akadozik lejátszáskor a kép, de a hang nem... szvsz olyasmi, mint amikor kimaradnak képkockák...irtó idegesítő és ráadásul fejfájást okoz. Meglehet ezt vhogy szögelni vdubban v. vmi mással?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest