Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donvit078
tag
Ja semmi bocs
megint hülye voltam legördülő menüt nem húztam lejjebb 
-
Donvit078
tag
és azt hogy lehet megcsinálni hogy egérrel tudjak áthúzni dolgokat a virtuális gépre mert akár mit állítok nem engedi
-
Donvit078
tag
sikeresen telepedet de se a naton se bridgen nem jön be az internet kapcsolat mi lehet a gond?
-
Donvit078
tag
Köszönöm mindenkinek most teljesen felvilágosodtam ebben a témában
Teljesen téves elképzeléseim voltak a virtuális géppel kapcsolatban most már rájöttem hogy ez csak a keretet biztosítja egy virtuális rendszernek de magát a rendszert fel is kell még telepíteni
köszönöm. -
Donvit078
tag
igen csak akkor én valószínűleg ott néztem be a dolgot hogy hiába teszem fel ezt a progit erre még telepíteni kell egy operációs rendszert is ha jól értem mert én azt hittem hogy az én oprendszeremet fogja megosztva használni de ezek szerint téves képzelgésem volt ez csak

-
Donvit078
tag
jaaa hogy itt még telepíteni is kell rendszert én hülye azt képzeltem hogy letöltök egy ilyen programot és minden frankó azzal együtt telepszik vagy valami megosztott módon használja az oprendszeremet de akkor ezek szerint telepíteni kell egy külön operációs rendszert is?
-
Donvit078
tag
-
Donvit078
tag
Üdv,
Segítsen valaki mert megőrülök telepítettem a ms virtual pc-t is és a virtual boxot is de használhatatlan eddig mindkettő fatal:not bootable medium found beleőrülök hogy bootáblát keresnek amikor feltelepedtek már mi ez mit nem találnak??
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
megint hülye voltam legördülő menüt nem húztam lejjebb 
Teljesen téves elképzeléseim voltak a virtuális géppel kapcsolatban most már rájöttem hogy ez csak a keretet biztosítja egy virtuális rendszernek de magát a rendszert fel is kell még telepíteni