Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Mielött mosolygást kapnék mert tényleg kezdő vagyok, így kérlek segítsetek..feltettem a virtualboxot, és ott ugye kiválasztom mondjuk, hogy linuxot akarok feltenni, letöltöttem debian meg ubuntut is (remélem 32 bitesek, mert az idióta virtualbox csak 32 biteseket enged), és az egyiknél a debiánnál ott van hogy install meg grapchic install, na már most bármelyikre rányomok, nem történik utána semmi áll az enter után..aztán az ubuntunál detto, elkezdi a fekete képernyőjén az első számolásokat és a lap alján megáll, nagyon az elején a telepítésnek, az első 5 másodperc után kb., kérdésem mi az istenért nem települ fel semmi? köszönöm válaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest