- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron 96r
csendes tag
Sziasztok lenne egy igen bosszantó problémám!
Ugyanis még nem jutottunk el a router vásárlásig és gondoltam addig csinálok egy virtuális wifi-t USB-s stickel.
Sikerült minden, internet elérés is van!Úgy tűnik minden oké. De mikor felcsatlakozom megy kb 1-2 percig (ha egyáltalán sikerült csatlakoznom
) utána már nem tudok felcsatlakozni mert folyamatos ledobál vagyis bármit csinálok
meghalt. Úgy képzeljétek el hogy telefon kiírja hogy csatlakozás majd a következő pillanatban már azt hogy mentve a hálózat és ezt ismétli 1 másodperces ciklusban és e közben is rettenetesen kicsi a jel erő ami nem igaz mert egy métere van!
Ha Újból indítom a megosztást akkor javul és kezdi előröl!!!!
Jó oké menjünk tovább fogtam a tablet-et simán megy, másik telefon simán megy tehát valszeg nem a megosztással van a hiba!
A telefonom: (( Xperia Arc (lt15i) ICS-el és rootolt )) lehet hogy a *(root) tehet róla mert a kipróbált készülékek csak ebben különböznek!
Ja és a Connetcify pro-val osztom a netetEgyszerűen nem értem valaki segítsen mert iszonyat pipa vagyok
Ezen kívül kipróbáltam ilyen "Wifi Fixer" alkalmazásokta Szart se érnek!!!!
Válaszokat nagyon köszönöm
Kérlek Könyörüljetek kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest