Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron 96r
csendes tag
Sziasztok lenne egy igen bosszantó problémám!
Ugyanis még nem jutottunk el a router vásárlásig és gondoltam addig csinálok egy virtuális wifi-t USB-s stickel.
Sikerült minden, internet elérés is van!Úgy tűnik minden oké. De mikor felcsatlakozom megy kb 1-2 percig (ha egyáltalán sikerült csatlakoznom
) utána már nem tudok felcsatlakozni mert folyamatos ledobál vagyis bármit csinálok
meghalt. Úgy képzeljétek el hogy telefon kiírja hogy csatlakozás majd a következő pillanatban már azt hogy mentve a hálózat és ezt ismétli 1 másodperces ciklusban és e közben is rettenetesen kicsi a jel erő ami nem igaz mert egy métere van!
Ha Újból indítom a megosztást akkor javul és kezdi előröl!!!!
Jó oké menjünk tovább fogtam a tablet-et simán megy, másik telefon simán megy tehát valszeg nem a megosztással van a hiba!
A telefonom: (( Xperia Arc (lt15i) ICS-el és rootolt )) lehet hogy a *(root) tehet róla mert a kipróbált készülékek csak ebben különböznek!
Ja és a Connetcify pro-val osztom a netetEgyszerűen nem értem valaki segítsen mert iszonyat pipa vagyok
Ezen kívül kipróbáltam ilyen "Wifi Fixer" alkalmazásokta Szart se érnek!!!!
Válaszokat nagyon köszönöm
Kérlek Könyörüljetek kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest