Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
válasz
gorbep #12860 üzenetére
Én is uplannal kísérleteztem, kb. egyetlen szoftver amihez ingyenesen hozzászagolhatsz. Félbehagytam a projektet, nem vlt akkor rá kapacitásom. Amikor 1 év múlva újra beléptem már nem engedett hozzáférni a korábban félbehagyott munkámhoz.
Nálam végül ami bevált: az építésztervekből lecsontoztam a sallangot, szép nagy A3 papírra kinyomtam és megterveztem mi hova. azztán Adobe PDF szerkesztőben behúztam a nyomvonalakat, stb... mivel nem volt sok tapasztalatom etéren sajnos többször "Újratervezés" voltÉs végül 1-2 áramkör sem úgy sikerült a szerelés végére mint terveztem, de azért rendbe van.
Amúgymeg mit várunk, a tervezők is eplanra meg CAD szoftverekre fizetnek elő, 6-800e vagy 1-1,5 M Ft / év. És ez csak előfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest