Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Helló!
Nem keres valaki mostanság használt TFT moncsit? Van egy javított, fujitsu siemens P17-2 moncsim amit szeretnék elpasszolni. SPWA panellel van szerelve, csodaszép képe van. Nemrégiben a tápellátása megadta magát, de egy ügyes kezű elektro műszerész barátom kicserélt benne pár kondit és most már hibátlanul működik. A burkolata kissé el van koszolódva, illetve az szétszedésnél nehezen akart szétpattanni ezért a feszítésnek nyoma maradt. Ajándékba nem adnám az tuti, de saját használtra kiváló lehet.
Topik lakóknak budapesti és ceglédi házhoz szállítással 8k, egyéb esetben 10k :-)
üdv, föccer
-
robogos10
senior tag
nincs sajna ilyen telóm
Tök xar hogy ritkán tudok nézelődni na meg hogy nincs gép
Jó lesz ez a tablet nekem csak ez a net is :S
Vélemény?
soha nem vettem még routert nem is tudom hogy kell beállítani
Elvileg ebbe beledugom az usb-s netet és meg lehet osztani wifire is ha jól értettem igaz? -
Vigneau
félisten
válasz
radi8tor #1687 üzenetére
Píha, nem semmi - de hozza is azt, amit kell. Én 30k körül szeretnék majd 240/256GB-s SSD-re váltani, ahogy elnézem, a aSATA2-esek néhól már lassan elérhetőek lesznek ebben a szegmensben.
embe:
Nekem lett igazam, de még nem végeztünk. Elvileg van más HDD-je. Meglátjuk... -
Mercutio_
félisten
Nekem is lassú a Ph, valahol írta Parci(?), hogy majd valamelyik nagy leállásnál kell csinálniuk egy teljes indexelést.
-
Vigneau
félisten
Igen, természetesen nem nekem lesz.
Viszont a leváltott modemem jó lenne majd valahogy garanciáztatnom. Nem ártana egy T-Mobile-os kontakt, hogy sima legyen az ügyintézés. Nem kizárt, hogy fennakadok pénteken, vagy szombaton a szervizen.
embe:
Valóban csini, de ennyit lefaragni eléggé esélytelennek tűnik. -
Vigneau
félisten
Nem tudtok véletlenül garis 1TB-s 2.5"-os külső HDD-t max. 20k-ig bezárólag?
-
Qru
MODERÁTOR
Igen az baj, itt pesten ok (bár a gyérebben lakott területeken ott sem rózsás a helyzet) de vidéken... Sok ismerős panaszkodik, hogy csiga netük van horror áron. Sőtt van ahol nincs is kábeles. Mobil vagy csilligászati árért műholdas...
mod:
Marsu: Korrekt, most néztem upc-nél van 10/1-es 2k-ért. De az 1mbit-es feltöltés elég gyatra, úgy nehéz lenne tartani az arányt.
-
smiti
veterán
Segítsetek már egy reális értéket meghatározni: [link]
-
Qru
MODERÁTOR
Nyehe, neteztek ti egyáltalán?!
-
smiti
veterán
Látom azért másnál jönnek az eredmények. Most gondolkodtam el, hogy nem-e lehet a modem a ludas? Nem mai gyerek már, még akkor kaptam a tré-től mikor előfizettem az 5 Mbites csomagra.
mod.: speedtest.net eredmény:
-
embe
nagyúr
Én ezt szoktam használni. Speedtest.net
-
smiti
veterán
-
Speed®
titán
Múkodííííkk
Tesztelés indul..
G440+7950 -
robogos10
senior tag
El is vitték a gépemet!
holnaptól marad a tablet persze ha kezeli az usb-s netemet -
robogos10
senior tag
Segítsetek!!
Holnap megyek venni 1 Tablet pc-t azon is működik az usb-s vodafon net?
kébel is van hozzá!
androidos 4.0 ás -
Qru
MODERÁTOR
Jaj... volt közöm ilyen helyhez. Elárulok egy konyhatitkot: Hiába vered magad. Nem az intézi akivel beszélsz, az csak leadja a kérést. Akivel beszélsz az (többnyire) egy 20 éves picsu, aki azt se tudja hány MHz-en sugároz az adótorony 3G-n.
Műszakisok intézik, ezzel max a szerencsétlen kiscsaj idegeit tépázod (am tök feleslegesen). -
-
robogos10
senior tag
Nem akartok venni olcsóm gépet?
Esetleg betudok számítani Olcsó tabletet vagy notit de tényleg olcsón! -
Mercutio_
félisten
Esetleg próbálj bootolni Win7 telepítőről és válaszd a Javít funkciót, az megnézi nincs-e valami hiányzó, vagy rossz verziójú komponens, és felülírja, meg még gondolom 1-2 dolgot csekkol.
Ha nagyon kaki a rendszer egy formázás-telepítés-frissítés-beállítások projektet javaslok, aztán Macrium Reflex Free progival (x86, vagy x64-es változat) ezt az állapotot lementeni egy ISO-ba amit később bármikor vissza tudsz 20 perc alatt tölteni, bővebben itt és a hsz-ekben a program használatáról olvashatsz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
robogos10 #1618 üzenetére
Ha szemetel akkor könnyen lehet vga ram hiba ami viszont gtk.
Egy próbát megér. Volt olyan, hogy az Asus GTX280-am szemetel a Giga lapomban, haver Asus lapjában meg simán ment.
Rá kell próbálni.mod:
Jah, megjött az "új" telefonom. Még kicsit szoknom kell android után van pár fura dolog, de összeségében tetszik. Logikusabb. Ami nagyon hiányzik az a visszagomb. Folyton azt keresem...
-
smiti
veterán
Egy picivel van csak lentebb az MP3-as változat
-
robogos10
senior tag
úgy néz ki jót biznyázok megint
3870-t 4870 1gb ra 1:1 ben
6pixelt szemetel a kártya az új tulaj most pasztázta újra de van mikor eltűnik
szerintem 3 dolog lehet!
1 vagy nem jól pasztázta
2 piszkos a csatlakozó
3 nem jól érinntkezik
4 jól ráb@xok mert kaki tényleg -
marsu
veterán
Ezt a progit most találtam, eddig mindent le tudtam vele szedni, video formátumban is és mp3-ban is.
-
embe
nagyúr
-
F e Z o
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready