Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
alszotok?
-
rankesz
veterán
válasz
ch003067 #391 üzenetére
Nem hallgatok dubstep-et, Skillrex-ről meg annyit levágtam, hogy egy most menő underground réteg stílus hulláma köpte ki magából, megpróbálja populáris csomagolásban a tömegeket megnyerni.
JA most látom hogy te tetted fel a kérdést, te meg tudod hogy kb 10 éve főleg psychedelik-et hallgatok
-
ch003067
addikt
válasz
robogos10 #392 üzenetére
Szerintem ezek a legjobbak, ha van házibuli, akkor legalábbis ezek szoktak szólni
-
ch003067
addikt
Ti bírjátok a Skrilex-et ?
-
robogos10
senior tag
Cpu Cooler Master TX3
Vga ref. asus 4870
ilyen halk még nem is volt soha -
robogos10
senior tag
annyira halk lett a gépem hogy már csak a hdd-t hallom szinte belőle
jó ez a cpu hűtés a 4850 en a zalman az annyira hangos volt pfff -
Qru
MODERÁTOR
válasz
robogos10 #367 üzenetére
Megegyeztünk, ha nyerek egérpadot megkapod ajcsiba, de ha megnyered a deszkát nekem adod fél áron.
smiti: Bátyám miatt nekem kb mióta az eszemet tudom van gépünk, az első saját vas az csak áltiból való ballagáskor jött. 16MB-os Voodoo 2 volt benne. Micsoda nagy szám volt az akkoriban... Csak úgy hasított rajta az NFS.
rankesz: Az a táp vagy a deszka csinálja? Szerencsére nem csinál ilyet a cuccom. Ki is vágnám a francba...
-
rankesz
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
robogos10 #358 üzenetére
Nekem is Corsair CX400-as van. Miután ezt beszereztem, kevesebb lett a villanyszámlám, tuti a táp miatt. Elvileg mindenre elég, ha nem extrém tuningolsz.
Smiti: azért a kodegány táp villant.
-
robogos10
senior tag
Mi volt a PROHARDVER! "leánykori neve"? help
pü-be
Nem rossz az van akinek még most is csak ilyenre telik hidd el
-
F e Z o
veterán
Gondolom Aurum 500-at....
(#356) rankesz : Elméletileg csak akkor kellene olyan hangot adni a tápnak, ha le van terhelve rendesen. Namármost a gépem 290w-ot vesz ki a konnektorból, ha húzva van és fut az avx-es linX, meg a kombustor. S ebben van a táp vesztesége is. Gyakorlatilag 50%-ig sem terhelem le a tápomat, mégis ad ki valami hangot. A múltkor 5 percig hallgattam, hogy mi ciripel, a végén már csengett mindkét fülem.
(#358) robogos10 : FSP Bluestorm 400+, vagy Everestet kapcz apróban is elviselhető áron, inkább, mint egy lc power vagy egy codegen egy számtechboltból.
-
robogos10
senior tag
Karácsonyra meglepem magam 1 értelmes táppal minden vágyam 1 corsair
-
robogos10
senior tag
jó8 all
Marsu igen megyek székekkel álmodni -
robogos10
senior tag
Kiszemeltem az új házat!
le is zsíroztam a tulajjal hogy kell
[link]
szerintetek jó döntés?
eléggé szellős talán passzívba is menne a TX3 cpu hűtés
kis teszt róla -
Mercutio_
félisten
válasz
alibaba78 #253 üzenetére
Hajrá-hajrá, jó ok lesz majd a jövevény egy tejfakasztó bulira is
szóval mitisztooook?!
-
Qru
MODERÁTOR
azon kattogok, hogy ha megnyerném a Misi lapot itt akkor kénytelen lennék lecserélni a gépem belét.
-
ch003067
addikt
Qru
Mit mondott a tesód ? -
Qru
MODERÁTOR
Egyelőre én sem látom értelmét cserélni. Számomra elegendő amit a W7 nyújt. A támogatása meg meglesz még egy darabig úgyis.
marsu: Nekem is van ph!-s pólóm.
De én nem adom el.
robogos10: Kevés a ram is és ma már kevés a 2 mag is a modern játékokhoz. Főleg a BF3-hoz.
smiti: Milyen meglepő...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar