Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tuninger #14041 üzenetére
Az a helyzet, hogy tök amatőr hatást kelt nekem a darabos videó. Értem, hogy darabos videó simán lehet jobb egy unalmas, rosszul megvágott, 0 témával rendelkező videónál.
Szinte az összes youtube videóban azzal kezdik a filmes guide-ok, hogy shutter speed, ND szűrő, B roll, smooth moving. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy megkérdőjelezem amit írsz, ez inkább csak az én hülyeségem. Na meg azért is mert túlzottan kritikus vagyok magammal és a darabos videótól még kevésbé érzem, hogy haladnék valamerre.De mindenképpen a következő kiégett videó esetében ki fogom próbálni, hogy figyelmen kívül hagyom a szabályokat és az összhatásra koncentrálok. Lehet az eddig látottak csak túlzottan szélsőséges esetek voltak és a valóságban közel se lesz ennyire vészes az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest