Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atomantiii

addikt

válasz pkocsis #1623 üzenetére

Ha a Leadtekre gondolsz, azokat Dongle-nek hívják, valószínűleg ugyanolyan jók, mint a belső tv tunerek, de nem ismerem őket soha nem volt ilyenem mert már nem lehetett kapni mikor venni akartam, hirdetéseket meg nem nézegettem akkor. Annyit tudok, hogy a Leadtek gyári programja elég jó, sok mindent tudsz benne állítgatni. Azt nem tudom, hogy usb-s Leadtek tunerből melyik rendelkezik olyan felülettel, hogy más külső eszközt is rácsatlakoztathass.

De nézz körül itt, vagy kérdezz itt: http://prohardver.hu/tema/leadtek_winfast_dtv_dongle_h/friss.html

Bár nem tartom kizártnak, hogy egyszer még beszerzek egy Dongle-t kíváncsiságból.

De eddig még egyetlen usb-s tv tunerrel volt dolgom az egy Avermedia H830-as. Ez is elég profi, de mondom egyetlen dolgot hiányolok belőle, ami a Leadteknél megvolt, hogy lehetett állítani pl a kép minőségnél a színek erősségét. Az avermediánál nem lehet és nekem egyáltalán nem tetszik így a kép analóg módban, persze digitális módban jó.

De most rendeltem ebay-ről egy ilyen noname kínai csodát 2500 Ft-ért, nem tudom mikor érkezik meg na meg azt sem milyen program van hozzá, illetve mivel lehetne életre kelteni. Bár dvb viewer gondolom ismerni fogja, bár nem tudom analógban tud-e majd valamit.

Új hozzászólás Aktív témák