- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
-
PROHARDVER!
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
A pilóta, miután leszállt az anyahajóra és éppen száll ki a gépéből, megvágja a karját egy kiálló alkatrésszel és erősen vérezni kezd. Gyorsan besiet hát az orvosi szobába, ahol ellátják a sebét. Ezután visszatér a gépéhez, hogy az ottmaradt holmiját elhozza belőle. A repülő mellett egy karbantartót talál, aki a földön található piros tócsát vizsgálja behatóan. Odaszól neki a pilóta: - Ne törődjön vele, az csak az én vérem!
A karbantartó megkönnyebbülten: - Hála Istennek! Már azt hittem folyik a hidraulika..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest