-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gyapo11 #6277 üzenetére
"Mikor lenne arra szükség, hogy kikapcsoljam de ne tegyem be a tokba?"
Tudom, hogy ez hülyeség, de én hozzászoktam, hogy ha nem "muszáj", akkor nem töltök semmit. Ennek megfelelően sokszor előfordul az, hogy csak kikapcsolom a fülest, és kiteszem az asztalra, vagy ha "úton vagyok", akkor csak beleteszem a "szütyőjébe" (a 1More-hoz adtak azt is). Szóval nem azt mondom, hogy ne lehetne enélkül élni, ill. ha nem lehet kikapcsolni egy fülest, akkor az sz@r, de én szeretem, ha tok nélkül is lehet ki-be kapcsolni.Plusz pont itt olvastam valamilyen töltős anomáliát (talán pont az X3-al kapcsolatban), aminek része volt az, hogy nincs külön on/off lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vallás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megújult a PROHARDVER!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest