Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• patomi

őstag

válasz blueye #2428 üzenetére

#(2429)
    Megérkezett a Mifo O5 prof. Persze, hogy nem töltöttem fel teljesen :D . Első benyomás,, Tok,, ez egy ékszeres doboz. Igazi prémium kategória, tapintása nagyon finom és jó ránézni. A tető nagyon szépen illeszkedik, pedig egy kis rugós mechanika is van benne.

Ami meglepett, BT csatlakozásnál egy kislány kínaiul közölte a történéseket. Ezen egy percre lementem hídba.

Hangja,, UHH, meg, VAze. Kb. ezekkel tudnám leírni pár szóban. No de komolyan, hihetetlen jó! Ahogy az illesztékeket cseréltem egyre nagyobbra, úgy lett kisebb a tere, de ezzel együtt a mélyek is megérkeztek. (itt azért,, kicsit méltatlannak tartom a kis csálé gumidarabokat, mint illeszték. Ezen a szinten illett volna valamit villantani.) Tere maradt elég így is. Dobszólók fantasztikusan élethűen szólnak. Térben is viszonylag el lehet helyezni a hangszereket. A különféle cintányérokat szépen meg lehet különböztetni. A háttérben szóló hangszerek is tiszták, jól kivehetőek. Nagyon részletgazdag hangja van. Kicsit talán az ének előrébb kerül mint kéne, de nem zavaró.

Kezelés kicsit buta ezekkel a gombokkal, ezen lehetett volna kicsit még agyalniuk. Ha ez így szól, milyen lehet az O7(?) Egy csapásra kenterbe verte az összes fülesem. :(((
    (nézzétek el nekem ha nem fogalmazok profi módon) (blueye, szerintem jobbak a mélyek mint az x3-nál)

Szerk,: Az ára húzós kicsit de minden forintot megért.

[ Szerkesztve ]

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

• patomi

őstag

válasz blueye #2428 üzenetére

Pro, igen, Geek de nem tartom magam tapasztaltank.
    csak hobbizok amatőr szinten :R

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

Új hozzászólás Aktív témák