- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAID
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
#(2429)
Megérkezett a Mifo O5 prof. Persze, hogy nem töltöttem fel teljesen. Első benyomás,, Tok,, ez egy ékszeres doboz. Igazi prémium kategória, tapintása nagyon finom és jó ránézni. A tető nagyon szépen illeszkedik, pedig egy kis rugós mechanika is van benne.
Ami meglepett, BT csatlakozásnál egy kislány kínaiul közölte a történéseket. Ezen egy percre lementem hídba.
Hangja,, UHH, meg, VAze. Kb. ezekkel tudnám leírni pár szóban. No de komolyan, hihetetlen jó! Ahogy az illesztékeket cseréltem egyre nagyobbra, úgy lett kisebb a tere, de ezzel együtt a mélyek is megérkeztek. (itt azért,, kicsit méltatlannak tartom a kis csálé gumidarabokat, mint illeszték. Ezen a szinten illett volna valamit villantani.) Tere maradt elég így is. Dobszólók fantasztikusan élethűen szólnak. Térben is viszonylag el lehet helyezni a hangszereket. A különféle cintányérokat szépen meg lehet különböztetni. A háttérben szóló hangszerek is tiszták, jól kivehetőek. Nagyon részletgazdag hangja van. Kicsit talán az ének előrébb kerül mint kéne, de nem zavaró.
Kezelés kicsit buta ezekkel a gombokkal, ezen lehetett volna kicsit még agyalniuk. Ha ez így szól, milyen lehet az O7(?) Egy csapásra kenterbe verte az összes fülesem.
(nézzétek el nekem ha nem fogalmazok profi módon) (blueye, szerintem jobbak a mélyek mint az x3-nál)Szerk,: Az ára húzós kicsit de minden forintot megért.
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest