- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Múltkor írtam, hogy vettem egy Baseus Bowie EZ10-et.
4000-ért teljesen jó vétel volt, első vez. nélküli fülesnek, kicsit ismerkedni a témával teljesen jó. Hangminősége is bőven vállalható. Mondom ezt úgy, hogy gőzöm sincs hogy szólnak az 50e-s fülesek.
Annyi a bajom vele, hogy egyszerűen nem illik a fülembe. Egyik harang sem jó úgy igazából, végül a legkisebb mellett döntöttem, aztán tényleg agyig betolom, de még így is képes kiesni, vagy percekig matatnom kell rajta, hogy ne essen ki.
Aztán rájöttem még, hogy a pálcikások jobban tetszenek, bár ez most másodlagos, utcán nem is nagyon használnám.Találtam egy ezeréves samsung vezetékes fülest, valamelyik régi mobilhoz adták.
Ilyet...ilyesmit. [link]
Nem esküszöm meg, de lehet eggyel nagyobb harang van rajta, lehet ekkora, passz.Lényeg: megfogtam, úgy ahogy van bedugtam a fülembe és ott maradt. Max egyet igazítottam rajta és kész. Nem esik ki, nem mozdul, jól tart.
Mondom ezt úgy, hogy egy percig nem használtam korábban ezt a fülest, szóval nem igazodott hozzá a fülem.
Kínomban áttettem ezt a harangot a baseus-ra, valamivel jobb lett, azért így sem tökéletes, annak ellenére hogy a samsung harangja a saját fülesével ugye tökéletes, mint írtam.Kérdésem:
akkor ezek után most mit is kellene vennem, ami ugyan ezt tudja, mint a képen, csak vez. nélkül? Nem kell samsungnak lennie persze, ez csak példa volt.
Szerintem kell a harang hozzá...mert láttam olyat is, amin nincs.
Az tuti kiesne egyből.Ezt is in-ear-nek hívják?
Köszi előre is.
-
MageRG
addikt
Tisztelt topiklakók!
Előre is elnézést az igénytelenségért, kérem ne kövezzetek meg.
Kb. 15e HUF összegben keresek agybadugós fülhallgatót. Munkába menet, podcast hallgatáshoz.
Mindegy hogy pálcikás-e, csak lehetőleg ne essen ki könnyen, meg relatív tartós legyen. Ne legyen "madzagos".
Mit ajánlotok? Vegyem meg a legolcsóbb Xiaomi-t ami tetszik (20-30 órát azok is kibírnak), vagy van okosabb döntés ennél? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
RAiN91 #14559 üzenetére
"Megnyugtathatlak", hogy az, hogy neked épp mi lesz kényelmes úgyis csak akkor derül ki, ha megvetted a fülest, és elkezded használni.
Az Air Pro 3-ra írtad, hogy - állítólag - kényelmes. Hárommal a Te hozzászólásod alatt panaszkodtak a 2-esre (lehet a 3-as sokkal jobb, de így a képek alapján nem látszik olyan nagy különbség).
Ha már sport, és Soundcore (igaz nem mai darab, de szerintem azóta se nagyon csinált jobb fülest a márka ← szubj. vélemény), akkor Liberty 3 Pro. Én futottam is benne, és ki sose akart esni. 4 különböző méretű "harang" és 3 illeszték jár hozzá. A megfelelő párosítással szerintem stabil.
Negatívum: a hangja eléggé V-s (ahogy kb. mindegyik általam eddig hallott füles, kivéve a Technics...), szóval az EQ-t kell, és érdemes állítgatni (van pár elég jó preset, ami segíthet abban, hogy ezt megúszd). Néha nálam futás közben eltompult a hang. Nem bírtam rájönni, hogy miért (izzadság?). Köv. alkalommal nem volt semmi gond.
Az előbbiek ellenére - ebben a kategóriában - én még mindig ezt venném. -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
az alábbiakat néztem ki:
Soundcore Liberty 4 NC, amiket olvastam róla elvétve:
- kényelmetlen, sportnál kiesik
- nagyon jó ANC
- nagyon jó hangzásEarfun Air Pro 3
- nagyon kényelmes
- valamivel rosszabb hangzás, mint a Soundcore
- valamivel rosszabb ANC, mint a SoundcoreInkább a Soundcore felé húzok, viszont elriaszt, hogy valóban kényelmetlenebb, és alkalmatlan lenne sportolás mellett? Sport = kerékpár, az sem sportszerűen, csak munkábajárás.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
Wallenberg #14555 üzenetére
Szia,megbízható helyről kell venni.
-
Janaboy
veterán
válasz
Wallenberg #14555 üzenetére
Szerintem ha ismertebb helyről veszed, akkor nem nyúlhatsz mellé.
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Még tavaly áprilisban vettem egy EarFun Air Pro 2-t. Az a gondom vele, hogy ez (az én érzésem szerint) olyan, mintha nem is "agyba" dugós lenne, tehát az én fülemből könnyen kiesik sokszor, illetve olyan érzésem van, mintha nem is tudnám rendesen behelyezni.
A régebbi (QCY T2S azt hiszem) az szó szerint becuppant. 1-1 kép mindkettőről csak, hogy lássátok mire gondolok. Ezen ok miatt nekem sajnos az earfun kialakítása nem jött be, hiába próbáltam több féle gumisapkával (vagy mi a neve), vagy a fülcimpámat kicsit felhúzni a behelyezés előtt..Ezért is keresek valami alternatívát, maximum 30-40ezer (vagy ennél kevesebbért) forint környékén. A fent linkelt Marshall eléggé bejön és "kipróbálnám kategória", de az ára igen húzós.
Szeretem a mélyeket, nyilván a nem nagyon túltoltakat, tehát értem ezt úgy, hogy ha egy zene nem arra fókuszál, akkor ne mélyítse. (nem tudom van e ilyen) -
Wallenberg
senior tag
Samsung AKG Type C headsetet szeretnék vásárolni. A keresett fülhallgató elég nagy szórással kapható a különböző webáruházakban: 5-13 ezer Ft között. Szerintetek az olcsóbb webáruházak megbízhatóak és eredeti headsetet árulnak? Vannak közöttük ismertek is: Aqua, Emag, Konzolvilág, Notebook stb. Vagy vegyem meg drágább helyről, ahol biztosan vagy biztosabban eredetit árulnak pl: Auchan, Euronics, Média Markt, Samsung Store?
-
okezsoke
tag
válasz
<Adamsky> #14552 üzenetére
Jó, hát igen a kuponnal más, az olyan majdnem ingyennek gondolt dolog.
"" ... 10x annyit ér a minőség... "
Ez megint erősen relatív. 10× jobban szól a Technics, mint a Soundcore fülesem. Biztos nem (eleve ezt elég nehéz egzakt módon mérni)."
Ez igaz, jól mondod.
"Sokszor olvasom itt a fórumban, hogy behalt (ahogy nálad is), nem tölt, elhalkult ...
Szóval lehet így az olcsó füles a végén drága lesz (évente kiadsz egy 50-100$-t ...)."
Hát, nem tudom. Néha a minőséginek mondott cuccok sem tartanak addig, amit elvárnál és olyankor nagyobb csalódás, hogy 10x annyiért az sem bírja. De nagy általánosságban azért kell lennie valamilyen összefügésnek. Mondjuk ez a kínai cucc is bírta 2.5 évig és pont leejtettem nem rég, szóval azért a 12 ezerért amennyibe került nem volt rossz vétel.
De tényleg az a nehéz, hogy oké, van egy elfogadható szint nekem 10 ezerért.
Lehet ha egy 20 ezrest meghallgatnéák azt mondanám, wow, 2-3 év minőségért ,megéri a plusz pénzt. Na de 40-50-70-ért már valami csodát kéne hallanom és próba meg nincs. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
okezsoke #14551 üzenetére
"Persze, minden relatív." - igen, ezt nem győztem hangsúlyozni. A Techincs már nekem is az a kategória volt, aminél nyeltem vagy kettőt (még úgy is, hogy ~15e Ft-ba került, mert az előző munkahelyemről volt egy csomó Alza-s kuponom) mire úgy döntöttem, hogy erre rá kell próbáljak. Egyfelől nagyon jókat olvastam, és hallottam róla, másfelől bennem szép emlékeket idéz fel a márka. Nem csalódtam. Nincs úgy hype-olva, mint a Sony, de legalább olyan jó, ha nem jobb (szerintem).
" ... sosem veszek ilyen drága cuccot, mert nem tudom kipróbálni ... "
Sajna a TWS piac ilyen. Ezért is "pörög"." ... 10x annyit ér a minőség... "
Ez megint erősen relatív. 10× jobban szól a Technics, mint a Soundcore fülesem. Biztos nem (eleve ezt elég nehéz egzakt módon mérni).
A hangzáson kívül ott van a minőség is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Technics hogyan muzsikál majd 1-1,5 év múlva. Az L3P-ből az első kb. 14 hónap után halkult el (az egyik oldal), a másik pedig az utóbbi időben azt csinálta, hogy a tokba helyezve nem mindig kapcsolt ki / vette fel a töltést (pedig tisztán tartom, tisztogatom, mégis).
Sokszor olvasom itt a fórumban, hogy behalt (ahogy nálad is), nem tölt, elhalkult ...
Szóval lehet így az olcsó füles a végén drága lesz (évente kiadsz egy 50-100$-t ...). -
okezsoke
tag
válasz
<Adamsky> #14549 üzenetére
""A hangminőség fontos ... " - akkor lehet nem 50$-ig kellene nézelődj. "
Gondoltam, hogy ezt megkapom. Persze, minden relatív. A Technics amit írtál 68 ezer Ft használtan, szóval nem az én kategóriám. Nyilván van akinek megéri, sőt, ha valaha hallanám milyen az, lehet én is azt mondanám. Csak hát a fülhallgató az ilyen 22-es csapdája: sosem veszek ilyen drága cuccot, mert nem tudom kipróbálni, hogy beleszeressek, így látatlanban, vagyis hallatlanban meg nem hiszem el, hogy 10x annyit ér a minőség...
Amúgy egy átlag napon 50 dollár fölé, ha valaki azt mondja ez a tuti, csak mostanában kicsit sok ajándékot kaptam magamtól.
Szóval 50 dollár környékéig keresem a legjobbat. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
okezsoke #14548 üzenetére
"Meglepő módon ott is volt 5*-os hangzás."
Az az 5* szerintem úgy értendő, hogy a kategóriájában."A hangminőség fontos ... " - akkor lehet nem 50$-ig kellene nézelődj.
Nekem most két fülesem van. Egy Liberty 3 Pro, amitől anno nagyon el voltam ájulva, de ma már csak azt mondanám, hogy "nem rossz". Utóbbi erősen a "mihez képest" kitétellel értendő. Az új "zsinórmérték" pedig egy Technics EAH-AZ80. Utóbbira annyira rá, ill. átszoktam, hogy nem is tudom fogom-e még tudni hallgatni az L3P-t.
Nem is értem, ill. kissé irigylem is azokat, akiknek van vagy 5 különböző fülese, és egyikről a másikra váltva nem érzik úgy, hogy előbbi vagy utóbbi hú,de sz@rmennyivel gyengébb a másikhoz képest. -
okezsoke
tag
Sziasztok!
Meghalt a Fiii fülhallgatóm egyik fele.
Néztem Scarbir teszteket, leginkább az 50 dollár alatti kategóriában. Meglepő módon ott is volt 5*-os hangzás.
Sőt a Moondrop Space Travel a 25$ kategóriában is az.
A hangminőség fontos, sok podcast és némi zene amit hallgatok. Leginkább otthon, 1-2x egy héten ingázás közben. Az agyba dugós gumis jött be eddig.S23-mal fogom használni.
Mit tudtok ajánlani itt az alsó szegmensben? (25-50$)
Előre is köszönöm.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
Janika(1982) #14546 üzenetére
Még jobb is nála!
-
Janika(1982)
senior tag
Lett egy új fülesem,na ez übereli az AirPods Pro 2-met.
[link] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #14543 üzenetére
"Qcc3040 specben írja hogy nem tudja (mivel nincs ott)"
Qualcomm QCC30xx Series Bluetooth Audio SoC → 2. oldal: Features, 3. pont." ... állandóan vissza kell állítani a codecet, nem jegyez meg dolgokat ... "
Ez még nekem sem tiszta, de úgy látom, hogy van olyan, amin nincs semmilyen gomb, és egy Windows-os progival lehet állítani a default (?) codec-et, míg a komolyabbakon (mint a külső antennás) van gomb, és azzal szépen lehet léptetni. -
Janaboy
veterán
válasz
<Adamsky> #14541 üzenetére
Qcc3040 specben írja hogy nem tudja (mivel nincs ott).
Amúgy a szoftveres támogatáshoz annyit hogy pont az egyik amazonos ilyen olcsóbbnal írjak, hogy állandóan vissza kell állítani a codecet, nem jegyez meg dolgokat stb és hogy állítólag nem is javítható mert nem frissíthető a firmware.
Szóval erre alapoztam a szoftveres támogatás esetleges hiányát. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #14533 üzenetére
" ... nincs belőle olyan ami nem külső antennas." - Ali-n ne lenne?
Egyébként a "batárság" max. akkor probléma, ha laptophoz akarod használni. Egy PC hátuljába beszúrva már abszolút nem gond (mert nem látszik), de a jelerősségnek biztos jót tesz az antenna.#14536 atos30
"Alapból a legjobbon van, ami "1 csatorna, 16 bit, 48000Hz (DVD minőség) ". (lehet ez a HD minőség?)" - én azt gondolnám, mivel egy "sima" bt. dongle-el én csak 16 bit 16000 Hz-et tudok beállítani. Ráadásul ilyenkor headset üzemmódba vált az eszköz, és a hangja is sokkal rosszabb lesz.
"De nem maga az eszközben van a HD mikrofon ... " - persze, ezt én is így gondoltam.
A lényeg, hogy az adott eszköz (fej- vagy fülhallgató) képességeit maximálisan ki lehet vele használni.
Hmm... fenébe! Lehet vennem kéne egyet. -
atos30
aktív tag
válasz
<Adamsky> #14531 üzenetére
Hát ez érdekes lehet.
Mikrofon ugye alapból nincs ebben, mert a rácsatlakoztatott füles mikrofonját fogja használni. A sony meg eleve feljavítja a hangminőséget ,meg még zajszűrést is csinál. Earfun-al most lesz előszőr dolgom, így ott nem tudom hogyan csinálják.Egyedül a windowsban látok olyat, hogy lehet változtatni a minőségen. Alapból a legjobbon van, ami "1 csatorna, 16 bit, 48000Hz (DVD minőség) ". (lehet ez a HD minőség?)
Szerintem ez a " All Support HD MIC Calling" arra vonatkozik, hogyha a csatlakoztatott eszközben van HD minőségű mikrofon, illetve
"-With high-definition microphone, support call function" , ez is jelentheti azt, hogy HD minőségű mikrofonnal rácsatlakozva, támogatott a hívás 16 biten és 48000Hz-el. De nem maga az eszközben van a HD mikrofon, mert akkor "with builded HD microphone" lenne a szöveg.Érdekesek néha ezek a marketing szövegek.
-
zseko
veterán
Szemezek a Liberty 4 NC fülessel, jelenleg a soundcore oldalán még egy napig -34%-os kedvezmény van rá. Érdekes hogy nem lehet a fórumban rákeresni simán, mert nem ad találatot, csak némi trükközéssel.
Jelenleg egy Soundcore Life P2i fülesem van, random választottam a scarbir oldal ajánlása alapján. A hangzása annyira bejött számomra, hogy az első kipróbálásnál két órán keresztül ki se tudtam venni a fülemből, csak hallgattam a zenéketAzt láttam hogy itt a fórumban a Liberty 4 NC viszonylag az egyik ajánlott, az érdekelne, hogy hangzásilag a mostanihoz képest tudhat valamit pluszban, érdemes megvenni? Technikailag persze hogy jobb, zajszűrés, eq, egyéb, így inkább a hangzás összehasonlítása érdekelne.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
atos30
aktív tag
válasz
<Adamsky> #14529 üzenetére
Igen.
Legalábbis ha kézzel állítom a fejhallgatón, vagy a billentyűzeten, vagy a bal sarokban a hangerőcsúszkát, vagy az eszköztulajdonságokban a yet-t10 jelszintjét állítom, akkor mindenhol egyszerre mozdulnak a csúszkák. (még a fejhallgató telefonos app-jában is)
Kiprobáltam yet-t10 nélkül is a pc bluetooth-ával és akkor is ez van.
Közvetlen hangvezérlés lehet (DVC) bluetooth--on a win 11-ben. Azt nem találom, hol lehet ezt kikapcsolni, csak külön alkalmazáshangerő állítási lehetőséget látok win11-ben, azok meg mind 100-on állnak.
Remélem az earfun-al is így fog működni.
Androidos telefonon tudok variálni a DVC kapcsolgatásával a fejlesztői menüben, és akkor tudok függetlenül játszani a hangerőkkel. -
atos30
aktív tag
válasz
<Adamsky> #14525 üzenetére
Igen, ez az(24 bites verzió).
Pc-re rádugva (win11) , automatikusan ez lett a kimeneti és bemeneti hangforrás. A hangerő állítás szinkronban van, úgyanúgy, mint amikor a billentyűzeten állítom a hangerőt. A hang tulajdonságnál látom a mikrofon résznél, hogy működik a mikrofon része is a headsetnek. Headphone(Yet-t10) illetve Headset Microfone(Yet-t10) azonosítja a win. Kéken világít az állapotjelzője, ez azt jelenti SBc kodeket használ a sony fejhallgatóval.Kiváncsi leszek az Earfun-al átvált-e majd Aptx kodekre automatikusan vagy kézzel kell majd kapcsolgatni. (akkor zölden kellene világítania)
AAC, Ldac ebben nincs, de így SBC kodekkel használva sem tapasztalok csúszást a hangban (vagy csak én nem veszem észre)
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
Dzsuri89 #14526 üzenetére
Szia,kikapcsolt hangszínszabályzónál,a stúdióban alkalmazott hangszínszabályzó lép életbe-amivel vették fel a zenéket.Apple Music Előfizetésem van,ebben az összes zenénél így van nálam-így működik,kikapcsolt normalizálásnál jön meg a hangerő is-modjuk ilyenkor a régebbi-vagy a gyengébb minőségü zenék halkabban szólnak-de még így is hangosabban szól-mint bekapcsolt normalizálással.
Hangszínszabályzás a stúdiókban is,illetve utómunkánál is(remastered) V karakterisztikályu,legalábbis az Apple Music-ban nálam,meg veszteségmentes formátumban hallgatok mindent ami így elérhető itt. -
Dzsuri89
őstag
válasz
Janika(1982) #14523 üzenetére
Köszi, de nálam is alapból ezek mindegyike ki van kapcsolva.
Itt a probléma valamilyen szinten nálam van, mert Hardstyle, Rawstyle zenéket hallgatok és oda kevés ez a fajta basszus, amit tud flat hangképen. Spotify-on nagyon szépen be lehet állítani az EQ-t, ahogy szeretném, csak ott meg arra a lejátszóra vonatkozik nem az egész telefonra sajnos… -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
atos30 #14524 üzenetére
Igen, úgy látom ez csak audio átvitelre való. Adatküldésre (egér, billentyűzet nem). Mikor rádugod a PC-re, akkor minek mutatja magát? Gondolom ezen külön kell állítani a hangerőt (nincs szinkronban a füles és a operációs rendszer hangereje).
Hogy szoktad használni? A Win (?) alatt "koppra" tekered a hangerőt, és a fül- vagy fejhallgatón állítod be a megfelelőt?
Nézegettem én is ilyet, de végül a "hagyományos" USB-s bt. dongle-nál maradtam (ez ugye rendszertől függően tud SBC-t vagy AAC). Ha "urizálni" akarok, akkor pedig az optikai kimenetre rá van kötve egy LDAC adó.ui: közben Ali-n is ráakadtam (más névvel)
ui2:a fül- vagy fejhallgatón lévő mikrofont tudod vele használni?
-
atos30
aktív tag
válasz
<Adamsky> #14522 üzenetére
PS5-höz vettem USB-s, antennás. Yet-t10 fantázianevű csoda. Gombnyomásra lehet kodeket váltani rajta. Az SBC kodekjével nem tapasztalok késést Sony fülessel (ebben nincs aptx), de az Aptx adaptive-re kiváncsi leszek , hogy észreveszek-e valami különbséget az earfun-al késleltetésben.
-
atos30
aktív tag
Berendeltem egy earfun free 3 pro-t. A EFAIRS07 kuponkoddal lejött 30%, így megint 56 usd lett, mint Black friday-kor ,free post-al a myearfun.com-ról. (tipp: paypal -es fizetésnél át kell állítani a currency-t usd-ra és akkor középárfolyamon lesz a váltás a paypal váltása helyett- kb 1000 forinttal olcsóbb lesz)
Pálcikásat nem akartam, kiváncsi leszek a szélzajra biciklizés közben.
Aptx adaptivra is kiváncsi leszek játéknál, ha már van ilyet tudó bluetooth dongle-m, akkor kihasználnám vele. -
hibavissza
veterán
Üdv! Zenehallgatásra szemezek egy TWS-sel. Most Samsung a53 telefonom van, USB C-Jack átalakítóval és egy olcsó JBL-lel hallgatom. Sajnos elég magas az aljzat alapzaja és a füles sem igazán zenész, továbbá szabadulnék a kábeltől. Bár ennek a JBL-nek marha jó, lapos, nem gubancolódós kábele van.
Két típust néztem:Sony WF-C700N
Samsung FEEgyetlen elvárásom, hogy megüsse az asztali szettem (AKG 92 + Mac Mini M1) hangminőségét. Jobb nekem nem kell.
Reális?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
agybadugós fülhallgatót keresek. Irodai zenehallgatásra, illetve biciklizés közbeni zenehallgatásra (nem sportszerű, csak munkába járás)Amiket találtam (kb. 20k kategória):
Sony WF-C500
Earfun Air Pro 3
Earfun Air S
Earfun Air Pro 2Ezek közül esetleg van egyértelmű befutó, vagy kb. egy kategória? Esetleg bármi más bestbuy van ebben az árkategóriában?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Don't Panic #14511 üzenetére
... és @vezse
O.K. de át-, ill. bekapcsoltátok az említett funkciót (magyarán, hogy kikapcsoljon a füles, ha kivetted a füledből)?
Mert, ha ez gyári állapotban van (vagyis "off") még mindig, akkor persze, hogy nem vált mono-ra egy ki- és visszahelyezéstől.#14513 Dzsuri89
Nekem a Liberty 3 Pro csinálta LDAC codec használatakor (de ott is talán csak 990 kbps mellett).
AAC-n nem lenne szabad ilyet csináljon egy komolyabb füles még Pesten sem (ahol több az "elektronikai zaj"). -
Dzsuri89
őstag
Van közületek olyan tag, aki jelenleg egy Sennheiser Momentum True Wireless 3 fülest használ?
Az elsőt még 2021 májusában vettem meg és használtam 2023 novemberéig, majd eladtam és gari újítás szempontból vettem jó áron egy újabbat, amitől viszont elálltam… Az utóbbi 3-4 hónapban azt a hibát tapasztaltam a fülesekkel, hogy forgalmasabb helyen, mint mondjuk Bosnyák térnél vagy Széll Kálmán térnél szakadozik elég durván a bluetooth jel, recseg ropog a hang, ami azelőtt nem volt jellemző. Azt hittem az első hibás, de a második is úgyszint produkálta, elég hamar kiderült nem a telómmal van baj. iPhone 13 Pro Max-szal használtam, azóta egy AirPods Pro 2-t nyúzok azzal semmilyen BT hiba nincs, csak hát a hangzás kutya fasza, főleg a mélytartomány…Egyébként mitől jön ki ez a bt szakadozásos hiba?
Akinek van az említett füles és tapasztalja a hibát írjon pls. -
válasz
Don't Panic #14511 üzenetére
Nekem is stereo marad. Soha nem volt ilyen gondom.
-
tomp
félisten
Hétfőn leadtam az Alzának a hibás Edifier fülest. Ma érkezett meg a szervizbe és "vizsgálják".
Kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény... -
Celithrandi
addikt
válasz
<Adamsky> #14500 üzenetére
kukában nem landolt volna, alzának vissza lehet küldeni ahogy néztem. Totál nem így néz ki mint a képen, lehet rossz programot nézek, ennek mi a pontos neve? A tömör hangkép az leginkább a metál zene, olyan mint egy agyon butított mp3, tehát nincsenek csúcsok nagyon se fel, se le. Egy jó tömött hurka a grafikonja.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez "szép"! Min. 2 éves probléma, ami úgy tűnik minimum három típust (LinkBuds S, XM4, XM5) érint, és gyakorlatilag meggátolja azt a felhasználást, hogy a user kivegye a füléből a fülest, majd kis idő múlva visszategye (anélkül, hogy azt ki kellene kapcsolni).
Ugyanis, ha jól értem, akkor ha egyszer már kivetted, akkor az a köv. használat alkalmával mono lesz. Ezen csak az tud segíteni, ha közben magától kikapcsol (auto power off ...) vagy a felhasználó visszateszi a tokba, majd újra előveszi. Így is, úgy is, egy "kikapcs → bekapcs" folyamatot el kell játszani, ha sztereóban szeretnénk élvezni a zenét.
Hmm... érdekes, hogy ezt egyetlen neves (ezek után → ??) tesztelő sem vette észre, és a felhasználók közül sem túl soknak tűnt fel. -
<Adamsky>
nagyúr
-
JamesFinn
senior tag
válasz
<Adamsky> #14500 üzenetére
Ezek szerint nem veszik észre, vagy nem talákoztak még ezzel a problémával.(vagy eleve ez a rész eleve kikapcsolva van)Eddig bekapcsolva volt, nem okozott gondot. Engem is meglepett, hogy ennyi a megoldás. Nyilván annyira nem meglepő, hogy a gyártó sz@rik az user fejére, de azért ez mégiscsak zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest