-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stuka20 #16345 üzenetére
Ez nem a füles hibája. Sokkal inkább a Garmin-é. Én is szívtam anno a Forerunner 255 Music órámmal. A sors fintora, hogy mire – több fw. frissítés után – jó lett (legalábbis a két teszt alkalommal nálam már nem szakadozott egy Soundcore Liberty 3 Pro-val), addigra teljesen elment a kedvem az óráról történő zenehallgatástól.
Ha friss az fw. az órán, akkor meg lehet próbálkozni esetleg a support-al (product.support@garmin.com). -
gulyasa
őstag
válasz
stuka20 #16348 üzenetére
Csak találgatni lehet, mi az oka a szaggatásnak...?
Más bluetooth-os eszközhöz, mobilhoz csatlakoztatva nem akadozik a lejátszás az X20-asokon?Én már a sokadik fej- és fülhallgatót használom, mióta az F6X Pro-val futok, de közvetlenül az órához csatlakozva csak egy-kétszer használtam az elején valami (már nem emlékszem milyen márkájú, noname) kínai nem TWS-el. Bár nem szakadozott, de nem tetszett, mert közben a futás adatokat elég "furcsa" kiejtésű magyarsággal mondta be, így inkább azóta telefont is viszek magammal futáshoz és a füleseket inkább ahhoz csatlakoztatom. A zenéket is a telefonon tárolom, valamint a futás adatokat is a Connect mondja be (a Google szövegfelolvasónak köszönhetően).
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
tomp
félisten
válasz
stuka20 #15687 üzenetére
"Vagy OnePlus Buds 3 (miért olcsóbb, mint a pro 2, nem ez az újabb?)"
Azért mert a Pro 2 esetén a Dynaudio védjegy, Hans Zimmer jogdíja feltornázza az árát. Plusz van fejmozgást követő üzemmód is igaz csak OnePlus telefonnal működik de nem nagy hűha.
Amúgy a Buds 3 hangja sokkal jobb mint a Buds Pro 2-é. -
tigipuf
senior tag
válasz
stuka20 #1634 üzenetére
Például a muzikernél:
Nem keletkezik vásárlástól való elállási jog a következő esetekben:
-olyan termék kiszállítására kötött szerződés esetében, ahol a termék higiéniai vagy egészségügyi okoknál fogva nem alkalmas a visszavásárlásra (pl. In-Ear fülhallgatók, stb
Újracsomagolt vibrátor,fogkefe,stb,,,[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Zoleee83
addikt
válasz
stuka20 #1632 üzenetére
Általában nem veszik vissza sehol!
"A termék higiéniai vagy egészségügyi okoknál fogva nem alkalmas a visszavásárlásra (pl. In-Ear fülhallgatók, borotva, szőr-szakállnyíró, stb..)"
Ezekre a termékekre nagyon-nagyon kevés helyen vonatkozik az elállás, sok helyen még kipróbálni sem lehet az in-ear füleseket vásárlás előtt, érthető okok miatt.
Ha belegondolsz nem tudom te dugdosnál-e bármit is a füledbe, ami már megjárta más hallójáratát előtted? Én biztos nem.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pulutodurumo
őstag
válasz
stuka20 #1569 üzenetére
A Haylou GT-1 Pro szinte ugyan ez, nekem van, szerintem teljesen jó. Az SM e10 hangjánál csak kicsit gyengébb. Valamivel olcsóbb kintről mint az Airdots Basic, bár most lassan is jön, a forint is gyenge... Ha nem akarsz keresgélni, a Xiaomi is megfelelő.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2