Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Egyetértek, de én nem egyetemes igazságot írtam le, csak nagyjából azokat, amikkel nekem van személyes tapasztalatom, mivel a kérdés (kérés) is ez volt. Viszont az általánosan elfogadott dolog, hogy a Lypertek Tevi a kategóriájában egyik legjobbja ár/érték arányban és ez az én véleményem is. Airdotsom pedig volt. Még az olcsóbb sem éri meg az árát, a drágább meg főleg nem (mivel összeszerelésben és hangzásban is kritikán aluli). Ha meg valakinek nem számít a hang és összeszerelési minőség, akkor vegyen valami olcsóbbat.
Az a baj, hogy a neten is ugyanezek a problémák. TWS-el kevés hozzáértő ember foglalkozik és rengeteg a tévinformáció, valamint a szponzorált tartalom. Ezért is gondoltam, hogy mindegyik általam érdekesnek tartott TWS-t beszerzem és letesztelem magam a magasabb árkategóriában. A Souncore Liberty azért esett ki, mert szerintem nagyon ronda. Mondjuk olcsóbb kategóriában én is jókat hallottam a Haylou GT2-ről és a GT1 Plusról.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest